blog

CuraLife — Viata Sanatoasa

GRĂSIMILE- Ce sunt grăsimile? Beneficii și Riscuri

GRĂSIMILE-  Ce sunt grăsimile? Beneficii și Riscuri

Chiar dacă cuvântul grăsime a fost întotdeauna asociat cu termenul de îngrășare, grăsimile reprezintă macronutrienți necesari pentru ca organismul să funcționeze corespunzător, și trebuie să fie incluse în orice dietă echilibrată.
Sunt disponibile mai multe tipuri de grăsimi și trebuie alese cele mai bune și mai sănătoase pentru o functionare corecta a organismului și o dieta echilibrata!

Tarta de conopida cu carne de vita tocata

Tarta de conopida cu carne de vita tocata

Aceasta rețeta delicioasa combină perfect texturi si arome. După ce o veti incerca sigur va fi prezenta deseori in meniul dumneavoastra. Foarte usor de realizat cu ingrediente la indemana oricui.

Ierburi și condimente pentru alimentatia persoanelor cu DIABET

Ierburi și condimente pentru alimentatia persoanelor cu DIABET

Cercetătorii au analizat 24 de ierburi și mirodenii populare și au descoperit că multe dintre ele au niveluri semnificative de polifenoli, care sunt substanțe chimice antioxidante si antiinflamatorii.

Ouăle pentru diabetici🥚🥚🥚

Ouăle pentru diabetici🥚🥚🥚

Știm că vă întrebați deseori dacă ouăle sunt benefice pentru pacienții cu DIABET! 

Răspunsul scurt este DA. 

Reducerea riscului de DIABETULUI DE TIP  2 înseamnă  o dietă sănătoasă si este una dintre cele  simple modalități de adoptat.


HIPOGLICEMIA

HIPOGLICEMIA

Un nivel foarte scăzut al zahărului din sânge favorizează hipoglicemia care poate pune in pericol viața. Aceasta stare de slabiciune a corpului reprezinta o scadere concentratiei de glucoza din sânge care este principala sursa de energie a organismului și singura pentru creier.
Poate fii o situație de urgență!