Ce este

DIABETUL TIP 2

Diabetul de tip 2 este o afecțiune cronică ce afectează modul în care organismul metabolizează glucoza.

mainhero
body
Acesta este
corpul tău.
bodyarrowsmall bodyarrow
syrup
Acesta este

SISTEMUL CIRCULATOR

Reprezintă o cale pentru fluxul de sânge din corpul tău . Sângele transporta oxigen și substanțe nutritive pentru a îți hrăni corpul. Acești nutrienți includ glucoză.
Ce este glucoza?
Glucoza este combustibilul corpului tău.

Corpul tău reglează constant cantitatea de glucoză din sânge. În acest fel, ai întotdeauna energia de care ai nevoie.
Acest proces incredibil este gestionat de insulină. Insulina acționează ca o cheie pentru a debloca ușa celulei, astfel încât să poată elimina glucoza din corp. Așa se face că insulina îți controlează în mod natural nivelul zahărului din sânge.

Pentru majoritatea oamenilor , acest proces este atat de uniform, încât nici nu își dau seama că se întâmplă.

fullbody
syrup

După cum știm prea bine, există momente în care ceva nu funcționează corect. Poate organismul nu produce suficientă insulină pentru a compensa aportul de zahăr. Sau celulele sanguine nu se conformează bine ordinelor insulinei. Dacă se întâmplă acest lucru, glucoza nu poate ieși din fluxul sanguin.

Fără nicio modalitate de a consuma glucoza existentă, blocajul de glucoză crește, devenind din ce în ce mai mare.

Această acumulare de glucoză schimbă sângele din starea normală, cea asemănătoare apei, într-un lichid mai gros. De consistența siropului. Și dacă cantitatea de zahăr din sângele cuiva atinge un anumit nivel, această persoană va fi diagnosticată că fiind diabetică.

Deci, pe scurt, diabetul este incapacitatea organismului de a procesa glucoza.

De ce este

DIABETUL ATÂT DE PERICULOS?

După cum a fost menționat mai devreme, atunci când există prea multă glucoză în sânge , aceasta devine din ce în ce mai groasă din punct de vedere fizic, similar cu siropul.

Acum , dacă corpul tău este făcut să proceseze sânge , îți poți imagina cât de greu ar fi să lucreze pentru a procesa ceva gros ca siropul.Acest lucru poate provoca unele probleme grave de sănătate pe termen scurt și lung.

Sângele mai gros pune mai multă presiune pe ochi (presiunea intraoculară a ochiului),motiv pentru care diabetul poate duce la vedere neclară sau orbire.

diabet1

Sângele gros încetinește circulația , astfel încât este posibil ca sistemul nervos să nu primească suficient sânge , ceea ce duce la afectarea nervilor și neuropatie, o senzație de furnicături constante la nivelul membrelor.

diabet1

Un flux insuficient de sânge poate „înfometa” membrele exterioare, cum ar fi picioarele. Acest lucru poate duce la complicații ce culminează cu amputari ale membrelor.

diabet1

Oraganele precum rinichii, ficatul
și pancreasul trebuie să lucreze mai mult pentru a filtra tot zahărul din corp. Se poate suprasolicita, ceea ce duce la insuficiența organelor. Placa începe să se acumuleze în fluxul sanguin , crescând riscul de accident vascular celebral.

diabet1

Cel mai rău dintre toate, îl reprezintă presiunea mărită pe inima ta, crescând riscul de accident vascular cerebral.

diabet1
Care sunt

SIMPTOMELE DIABETULUI?

symptom
Urinare frecventa

Pe măsură ce glucoza se acumulează în organism, rinichii îndepărtează o parte din aceasta prin urină (rinichii încearcă să ajute insulina să-și facă treaba), făcându-te să mergi la toaletă din ce în ce mai mult.

symptom
Oboseala

Lipsa de energie (corpul tău nu își poate folosi combustibilul) duce la oboseală constantă și epuizare. Oricât de multe pauze de odihnă ai lua.

symptom
Setea

Toate aceste urinări îți extrag lichidele din corp, provocând deshidratare și o sete continuă. Poți bea litri și litri de apă și totuși să fii deshidratat.

symptom
Neuropatie

O senzație de furnicături sau arsură la nivelul mâinilor și picioarelor este cauzată de circulația deficitară a sângelui și de afectarea nervilor. Parcă piciorul tău doarme și pur și simplu nu poți să-l trezești.

symptom
Foame extremă

Corpul tău folosește glucoză ca și combustibil. Dacă nu primești combustibil, corpul tău va crede că îi este încă foame. Mereu. Flămând.

symptom
Respirație urât mirositoare

Respirația care miroase urât, ca o ojă puternică, este cauzată de niveluri ridicare de cetonă – chiar dacă folosești deseori apă de gură.

symptom
Vedere încețoșată

Acumularea presiunii intraoculare poate provoca vedere neclară sau orbire, chiar dacă ai avut întotdeauna vederea perfectă.

Mituri despre

DIABET

“Diabetul vine din zahăr”

myth

Diabetul nu provine din zahăr. Diabetul se dezvoltă atunci când corpul tău nu mai este capabil să producă sau să utilizeze insulină, astfel încât zahărul pe care îl consumi nu poate fi transformat în energie sau grăsime. Diabetul este cauzat atunci când glucoza este reținută în corp.

“Diabetul vine întotdeauna cu simptome”

myth

În timp ce copiii cu diabet de tip 1 vor avea întotdeauna simptome, diabetul de tip 2 ar putea rămâne ușor nediagnosticat . Numai în SUA există peste 7 MILIOANE de diabetici nediagnosticați. De aceea este important să fii testat!

“Insulina vindecă diabetul”

myth

Diabetul nu se vindecă. Insulina oferă corpului o doză suplimentară de hormon, deoarece nu este capabil să producă suficientă singur.

“Diabetul
este contagios”

myth

Diabetul nu se vindecă. Insulina oferă corpului o doză suplimentară de hormon, deoarece nu este capabil să producă suficientă singur.

“Pastilele de insulină ajută să controlați diabetul”

myth

Nu poți lua insulină pe cale orală. Insulina este o proteină, dacă ați lua-o ca o pilulă, s-ar digera în stomac și nu ar ajunge în fluxul sanguin . Există și alte pastile și capsule pe care diabeticii le pot lua, dar nu includ insulină.

“Dacă ai
diabet, trebuie
să iei medicamente”

myth

Mulți diabetici sunt capabili să-și gestioneze situația prin schimbarea dietei și stilului de viață. Există, de asemenea, produse naturale pentru a va îmbunătăți răspunsul glicemic. Mai multe despre asta mai târziu.

“Dacă ai diabet,
trebuie să
mananci doar
alimente speciale”

myth

Majoritatea alimentelor care pretind că sunt sănătoase, pot crește nivelul glucozei și nu oferă niciun beneficiu diabeticilor. Este recomandat oficial ca diabeticii să aibă o dietă sănătoasă, cu conținut scăzut de grăsimi saturate.

“Daca ai diabet, nu poți mânca ciocolată sau dulciuri”

myth

Ca parte a unei diete sănătoase, diabeticii pot consuma ciocolată sau dulciuri cu măsură.

floatimage
floatimage
floatimage
floatimage
Care sunt

TRATAMENTELE

pentru Diabetul de tip 2?
treatment1
Medicamente orale

Majoritatea diabeticilor iau medicamente pe cale orală pentru diabet. Metformina este cea mai prescrisă. Scade cantitatea de glucoză pe care o absorbi din alimente și reduce glucoza produsă de ficat. Dacă starea se agravează, pot fi prescrise alte medicamente orale, inclusiv sulfoniluree, agoniști GLP1, inhibitori DPP4, inhibitori SGLT2 și altele.

EFECTE SECUNDARE

  • Diaree
  • Insuficientă pancreatică
  • Gaze
  • Infecții
  • Constipație
  • Creșteri fungice
  • Insuficiență cardiacă
  • Colesterol mărit
  • Dureri de cap
  • Vărsături
treatment1
Medicamente injectabile

Injecțiile cu insulină sunt utilizate pentru a controla nivelurile de glucoză din sânge care sunt prea mari pentru a fi controlate numai de medicamentele orale. Insulina suplimentează ceea ce corpul tău nu produce singur. Din păcate, insulina nu poate fi administrată pe cale orală, ceea ce înseamnă că utilizatorii de insulină trebuie să se injecteze singuri de cel puțin două ori pe zi (sau mai mult!), În funcție de nivelul zahărului din sânge. Un mare dezavantaj al injecțiilor cu insulină: formele moderne, mai eficiente de insulină devin din ce în ce mai inaccesibile. Unii utilizatori de insulină au început chiar să-și raționalizeze insulina, deoarece nu își pot permite cantitatea corectă. Costurile insulinei s-au dublat în ​​ultimii 5 ani!

EFECTE ADVERSE

  • Roșeața
  • Amețeală
  • Umflătură
  • Vedere neclară
  • Mâncărime
  • Puls mărit
  • Creștere în greutate
  • Transpirație
  • Constipație
  • Slăbiciune
  • Tuse șuierătoare
  • Crampe musculare

Dar...…

Pot regla in mod natural
nivelul glicemiei?

smallglucose

Cele mai recomandate modalități de gestionare a diabetului sunt prin nutriție și modificări ale stilului de viață.

Studiile arată că dacă mănânci sănătos, dacă faci mai multe exerciții fizice și dacă faci modificări în stilul tău de viață, poți reduce glicemia.

Unii diabetici își folosesc diagnosticul ca o oportunitate de a deveni mai sănătoși decât au fost vreodată!

CE AR TREBUI
SĂ MĂNÂNC?

Corpul tău este unic.
Mai diferit decât al altcuiva.

Nu există o dietă universală pentru diabet.
Unele alimente ce vor scădea glicemia în cazul anumitor persoane,
nu vor funcționa și în cazul tău. Va trebui să experimentezi consumând
anumite alimente iar apoi să verifici glicemia la 2 ore după masă,
pentru a află ce funcționează pentru tine.

eatimage

Cu toate acestea, există câteva recomandări pentru început.

advice1

Gustare de fructe proaspete, legume și nuci.

În loc de dulciuri, chipsuri și gustări nesănătoase.

advice1

Bea apă, ceai neîndulcit și savurează cafeaua fără lapte și zahăr.

Fără băuturi carbogazoase, sucuri și alte băuturi ce conțin zahăr.

advice1

Consumă carne slabă, carne de pui sau peste.

Evită carnea procesată și mezelurile.

advice1

Alege legume cu frunze, cartofi dulci și garnituri de legume cu conținut scăzut de IG.

În loc de pâine cu amidon, paste, orez sau cartofi albi.

advice1

Limitează consumul de alcool. Poți opta pentru vin roșu în cantități moderate.

În loc de bere sau băuturi spirtoase.

Nu uita să te distrezi din când în când. Este mult mai ușor să menții un stil de viață sănătos atunci când te recompensezi ocazional cu un aliment preferat.

Este de reținut faptul că pentru a trăi sănătos nu înseamnă să renunți la majoritatea alimentelor din dieta ta. Acestea ar trebui înlocuite cu alimente sănătoase, benefice pentru corpul tău.

movement

MIȘCARE
& SPORT

Toate formele de exerciții fizice sunt bune pentru persoanele cu diabet. Exercițiile fizice îți pot reduce glicemia, îți pot îmbunătăți sănătatea inimii, reduce stresul și îți poate oferi mai multă energie.
Trebuie doar să faci mișcare!

Unele activități fizice distractive sunt mersul pe jos, drumețiile, mersul pe bicicletă, yoga și chiar grădinăritul!

Un alt motiv pentru a face mișcare în mod regulat este acela că reduce greutatea. Pierderea în greutate este una dintre cele mai bune modalități prin care îți poți reduce glicemia pe termen lung. Chiar și o cantitate mică de scădere în greutate poate reduce cu adevărat nivelul zahărului din sânge.

pin

Sfaturi pentru exerciții

Alege o activitate care îți place.

Una pe care să o faci frecvent.

Încearcă să faci mișcare în fiecare zi.

Urcă treptele în loc să folosești liftul sau parchează mașină la o distanță mai mare de locul unde vrei să ajungi, parcurgând distanță rămasă mergând pe jos.

În cazul în care ai fluctuații ale glicemiei, măsoară glicemia înainte și după efortul fizic.

MODIFICĂRI ALE STILULUI DE VIATĂ

lifestyle

Mulți diabetici își folosesc boala pentru a deveni mai fericiți și mai sănătoși decât au fost vreodată. Iată câteva sfaturi pentru a face asta singur.

lifestyle
lifestyle
Fii pozitiv

Dacă privești partea pozitivă a lucrurilor, te poți bucură de orice zi. Prezența umorului și a iubirii în viață de zi cu zi va elibera hormoni de pozitivitate, va scădea stresul și va reduce valorile glicemiei.

lifestyle
Renunță la vicii

Dacă ești fumător, fă din diagnosticul tău, motivul pentru care ar trebui să renunți. Renunțarea la fumat ajută sensibilitatea la insulină, scăzând glicemia.

lifestyle
Încearcă să pierzi din greutate

Pierderea câtorva kilograme poate îmbunătăți cu adevărat modul în care corpul tău procesează glucoză. Și, în plus, pierderea în greutate te va face să te simți (și să arăți) mai bine în general!

lifestyle
Documentează-te

Află mai multe despre diabet. Înțelege simptomele. Știind că ar trebui să-ți verifici picioarele de câteva ori pe săptămână poate fi diferența dintre a lăsă tăieturile să se infecteze și a evita cu totul infecțiile.

lifestyle
Fă cunoștință cu noi prieteni

Dacă nu ai mulți prieteni diabetici, întâlnirea cu unii te va ajuta să vă susțineți reciproc în călătoriile către sănătate. Ar trebui să te alături unei comunități online de diabet, precum Împreună putem învinge Diabetul pe Facebook. Acolo mii de diabetici se sprijină reciproc și răspund reciproc la întrebările 24/7. Împreună putem învinge Diabetul oferă abonament gratuit diabeticilor de tip 2, așa că trebuie doar să căutați grupul pe Facebook și să te înscrii.

lifestyle
Folosește suplimente alimentare

Există multe suplimente alimentare ayurvedice care pot susține funcția sănătoasă a pancreasului, ficatului și splinei. Există, de asemenea, suplimente de specialitate formulate special pentru persoanele cu diabet. Acestea promovează niveluri sănătoase de zahăr din sânge prin susținerea sensibilității la insulină, metabolismul glucozei și eliberarea insulinei.

Documentează-te despre

SUPLIMENTELE AYURVEDICE PENTRU DIABET

Sistemul medical Ayurveda este foarte complex. Pur și simplu, își propune să echilibreze sistemul digestiv, sistemul endocrin și sistemele de mișcare a corpului (circulator, respirator, muscular și nervos).

Formulele ayurvedice folosesc rețete pe bază de plante pentru a crea un echilibru holistic în interiorul corpului, astfel încât să poți menține o sănătate optimă, chiar și că diabetic.

Suportul nutrițional pe care suplimentele de diabet ayurvedic il aduc în corpul tau, poate îmbunătăți simtitor stilul de viață.

leaf last centerrect

CurasvgLin

O soluție pentru
reglarea glicemiei
curalifeimg

CuraLin este un supliment 100% natural pentru reglarea glicemiei. Studiile clinice arată ca promovează un răspuns glicemic sănătos și o sensibilitate sănătoasă la insulină. Se bazează pe o rețetă ayurevedică de generația a 7-a și este susținută cu cele mai moderne științe și tehnologii.

Dincolo de faptul că te ajută să menții niveluri sănătoase de glucoză, CuraLin te va ajuta să îmbunătățești energia pe tot parcursul zilei și să metabolizezi mai bine carbohidrații și chiar grăsimile! CuraLin are, de asemenea, multe alte beneficii pentru sănătate.

Zeci de mii de diabetici folosesc deja CuraLin ca formă primară de întreținere sănătoasă a glicemiei.

curalifeimg
Află ce spun

UTILIZATORII CURALIN

person

"CuraLin a fost o experiență incredibilă. A readus o anumită normalitate în viața noastră. Mulțumesc!”

Andronache E. Bucuresti
person

Voi recomandă CuraLin oricui, de când am început să folosesc CuraLin, acum aproape 4 luni, nivelul glicemiei a fost readus la normal.

Mircea Constanța
person

Am început să iau CuraLin poate acum 3-4 luni. A avut efecte neașteptate asupra valorilor glicemiei. Acum 4-5 luni aveam 150-200 și mă îndreptăm pe drumul insulinei fără îndoială. De când am început să iau CuraLin , în urmă cu 3-4 luni, am valori de 95-105 . Mi-a schimbat complet viața.

Paul Craiova

“Curalin este un medicament făcut din plante și nu are efecte adverse deoarece conține cantități reduse din fiecare plantă utilizată. Așadar, riscul de efecte adverse este aproape inexistent. Toate aceste plante combinate, funcționează eficient pentru a îmbunătăți controlul glicemiei.”

Dr. Sarah Brewer
doctorimage

Dar cum funcționează
CuraLin?

compound

Gymnema Sylvestre

  • plusicon Reduce pofta de zahăr și carbohidrați
  • plusicon Încurajează eliberarea sănătoasă de insulină
  • plusicon Promovează o rată sănătoasă de absortie a carbohidraților.
compound

Fenugreek

  • plusicon Conține o mulțime de fibre
  • plusicon Promovează producția, secreția și sensibilitatea insulinei
  • plusicon Susține o rată sănătoasă de absortie a carbohidraților
compound

Amla

  • plusicon Promovează niveluri stabile de glucoză în sânge
  • plusicon Îmbunătățește starea generală
  • plusicon Ajută pancreasul
  • plusicon Susține vitalitatea și îmbătrânirea grațioasă
compound

Swertia Chirata

  • plusicon Sprijină eliberarea sănătoasă a insulinei din pancreas, absortia glucozei din sistemul digestiv și metabolismul intracelular al glucozei
compound

Turmeric

  • plusicon Sprijină sensibilitatea la insulină
  • plusicon Promovează un sistem imunitar puternic
  • plusicon Mentine niveluri echilibrate de glucoză
compound

Scorțișoară

  • plusicon Promovează metabolismul celular al glucozei
  • plusicon Ajută la menținerea unui nivel echilibrat de glucoză
compound

Syzygium Cumini

  • plusicon Promovează nivelurile sănătoase de glucoză în repaus alimentar printr-un rezervor de macromolecule de glucoză
  • plusicon Susține funcția hepatică saantoasa
compound

Picrorhiza Kurroa

  • plusiconConține antioxidanți
  • plusicon Promovează sănătatea ficatului și splinei
  • plusicon Susține toletanta la glucoză
  • plusicon Ajută la susținerea unei greutăți sănătoase
compound

Bitter Melon

  • plusicon Promovează sensibilitatea la insulină
  • plusicon Sprijină absorbția celulară a glucozei
  • plusicon Promovează funcția fiziologică sănătoasă în celule pancreatice deteriorate
Care sunt

BENEFICIILE CuraLin?

curalifeimg
curalin

Susține pierderea în greutate și metabolismul grăsimilor

curalin

Promovează metabolismul insulinei

curalin

Reduce pofta de zaharuri și alti carbohidrați

curalin

Crește nivelul de energie zilnic

curalin

Ajută la digestia și metabolismul zahărurilor

curalin

Crește sensibilitatea și producția de insulină

arrowwhere
De unde pot cumpara

CURALIN?

Dacă ești diabetic de tip 2 sau pre-diabetic, ar trebui să încerci CuraLin. Te ajută să menții nivelurile de glucoză sănătoase atât de bine, încât te poate ajuta să îți inbunatatesti calitatea vieții. Fără efecte secundare nedorite.

Dacă vrei să încerci CuraLin, apasă butonul COMANDĂ ACUM. Prețul este de 289 lei flaconul cu 180 de capsule necesar pentru aproximativ 60 de zile.

Transportul este gratuit!

Îl poți cumpără și din farmacii!

Cum voi ști dacă CuraLin este potrivit pentru mine?
     

Dacă diabetul sau nivelurile ridicate de zahăr din sânge ți-au afectat stilul de viață, CuraLin ar putea fi potrivit pentru tine. Cu 10 ingrediente naturale care sunt testate clinic, CuraLin este suplimentul care te poate ajuta să te bucuri la maximum de evenimentele vieții. Desigur, asigura-te că vorbești cu medicul tău înainte de a începe să utilizezi CuraLin sau orice supliment alimentar.

Pot folosi CuraLin împreună cu medicamentele prescrise?

CuraLin este pe piață de 4 ani, este vândut în peste 55 de țări și este utilizat zilnic de zeci de mii de diabetici din întreagă lume. Nu au fost raportate interacțiuni cu alte medicamentele, iar CuraLin este considerat foarte sigur de utilizat.

La ce rezultate ar trebui să mă aștept de la CuraLin?

Mulți utilizatori raportează că au văzut rezultate pozitive în primele câteva săptămâni de utilizare. Și spun că medicii lor sunt mulțumiți de rezultatele controalelor lor de 3 luni. De asemenea, utilizatorii CuraLin raportează o îmbunătățire a calității somnului, a nivelurilor zilnice de energie și a unei gestionări mai ușoare a greutății.

Cum ar trebui să folosesc CuraLin?

Recomandarea generală este să iei 1-2 capsule după fiecare masă, mic dejun, prânz și cină (înainte de a merge la somn). 1 capsulă după fiecare masă este recomandată persoanelor cu un nivel mediu zilnic de zahăr sub 8,0 mmol / L (144 mg / dl) și 2 capsule după fiecare masă pentru persoanele cu un nivel mediu zilnic de zahăr peste 8,0 mmol / L (144+ mg / dl). Îți recomandăm să îți monitorizezi zilnic nivelul glicemiei atunci când utilizezi CuraLin, astfel încât îți poți urmări progresul.

Este sigură utilizarea CuraLife?

CuraLin este un produs din plante 100 % natural, cu un profil de siguranță favorabil. Studiile clinice au arătat că, CuraLin este foarte sigur și 99 % dintre utilizatorii CuraLin se simt în siguranță luând acest supliment. Că întotdeauna , consulta medicul înainte de a începe să folosești CuraLin sau orice alt supliment.

CuraLin are efecte secundare?

CuraLin este pe piață de peste 4 ani și este utilizat zilnic de zeci de mii de diabetici. Nu au fost raportate efecte negative. CuraLin este foarte sigur de utilizat și de aceea îți îmbunătățește stilul de viață.

Câte capsule conține un flacon?

Fiecare unitate de CuraLin conține 180 de capsule, necesar pentru aproximativ 60 de zile.