Intrebari Frecvente

Câte capsule conține un flacon CuraLin?

CuraLin este disponibil in doua variante. Flacon cu 180 de capsule si flacon cu 90 de capsule.

Câte flacoane ar trebui să comand?

Cea mai populară comandă pentru clienții noi este CuraLin 180 capsule.

Când se vad rezultatele?

Mulți utilizatori declara: - O reducere cu până la 30% a nivelului de glucoză în prima lună de utilizare. - O îmbunătățire a simptomelor stilului de viață, cum ar fi: oboseală, gură uscată, urinare frecventă, vedere încețoșată, pe parcursul unei perioade de 3 luni.

Cum folosesc CuraLin?

Recomandarea generală este să luați 1-2 capsule după fiecare masă, mic dejun, prânz și cină (înainte de a merge la somn). 1 capsulă după fiecare masă este recomandată persoanelor cu un nivel mediu zilnic de zahăr sub 8,0 mmol / L (144 mg / dl) și 2 capsule după fiecare masă pentru persoanele cu un nivel mediu zilnic de zahăr peste 8,0 mmol / L (144+ mg / dl). Vă recomandăm să vă monitorizați zilnic nivelul glicemiei atunci când utilizați CuraLin, astfel încât să puteți urmări progresul dvs.

Cât de sigur este CuraLin? Există efecte secundare?

Certificatele GMP și ISO 9001 ale CuraLife asigură produse premium, sigure și de înaltă calitate. CuraLife este, de asemenea, înregistrat și conform FDA. Curalin este avizat si notificat de catre Institutul de Bioresurse Alimentare. CuraLin este un produs 100% natural din plante, fără efect secundar. Desigur, ca în cazul oricărui supliment, trebuie să vă consultați cu medicul dumneavoastră înainte de utilizare.

Disclaimer

Toate produsele prezentate pe acest site sunt suplimente alimentare și nu necesită rețetă medicală. Citiți cu atenție instrucțiunile de pe ambalaje! Rezultatele obținute prin administrarea de suplimente alimentare pot varia și nu sunt garantate unanim pentru orice organism.

Este acceptata plata cu cardul?

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Cat de sigura este plata cu cardul pe site-ul dvs?

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Cum va aparea tranzactia pe extrasul de cont?

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele CuraLife.

Care este modalitatea de plata?

Plata se poate face online prin card bancar sau ramburs la curier.

Care este modalitatea de livrare?

Pentru livrarea produselor curalife.ro se utilizeaza serviciile de curierat ale DPD Romania. Toate comenzile sunt predate curierului pana la ora 17:00 a zilei in curs, urmand a se efectua livrarea in maxim 3 zile lucratoare. Transportul este gratuit.

Cat dureaza pana primesc produsele comandate si cat costa?

Toate comenzile sunt procesate si livrate in maxim 3 zile lucratoare. Costul transportului este inclus in pretul produselor afisate pe curalife.ro.

Care sunt conditiile de returnare ale curalife.ro?

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului. Nu se accepta retur la produsele desigilate.

Cum se realizeaza returnarea produselor?

Produsul returnat trebuie sa contina ambalajele originale (nedesfacute). Flacoanele desfacute nu sunt eligibile pentru returnare. Rambursarea fondurilor se face in maxim 10 zile de la primirea returului prin aceeasi metoda folosita la plata. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.