blog

CuraLife — CuraLin

🫒Uleiul de măsline și măslinele, beneficii pentru pacienții cu DIABET DE TIP 2🫒

🫒Uleiul de măsline și măslinele, beneficii pentru pacienții cu DIABET DE TIP 2🫒

🫒Uleiul de măsline, în special uleiul de măsline extravirgin, este binecunoscut pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate, de la reducerea inflamației, la echilibrul zahărului din sânge până la sustinerea sănătății cardiovasculare.
🫒Uleiul de măsline scade riscul apariției bolilor cardiovasculare, ajută la pierderea în greutate, previne accidentele vasculare cerebrale și inversează pierderile de memorie legate de boala Alzheimer.

🍉PEPENELE ROȘU ȘI DIABETUL:

🍉PEPENELE ROȘU ȘI DIABETUL:

Pepenele joacă un rol important şi în tratamentul diferitor infecţii ale organismului, între care se numără şi inflamaţiile articulaţiilor. Conţinutul crescut de potasiu din pepene este esențial în prevenirea formării pietrelor la rinichi…


Cum gestionăm DIABETUL de sărbători?

Cum gestionăm DIABETUL de sărbători?

Sărbătorile pascale sunt bine cunoscute pentru mâncărurile specifice. Acestea includ, cozonaci, sarmale, friptura de miel, drob, placinte cu branza, salate beuf, si alte bunataturi.
Savurarea alimentelor specifice sarbatorilor reprezinta o provocare pentru persoanele cu DIABET si nu numai.

TORT KETO CU CREMA DE VANILIE FINA SI AROMATA

TORT KETO CU CREMA DE VANILIE FINA SI AROMATA

Dacă sunteți în căutarea unei noi rețete KETO de tort pentru o zi specială și aveți multe gălbenușuri rămase de la o altă rețetă si nu știți ce să faceți cu ele, iată o idee simplă si gustoasă de care nu te vei satura niciodată: TORT CU BLAT KETO SI CREMA  DE VANILIE FINA SI AROMATA KETO!


Cum ajuta CuraLin in normalizarea valorilor glicemice

Cum ajuta CuraLin in normalizarea valorilor glicemice

Valorile normale ale glicemiei după masă. Cum ajută CuraLin în normalizarea valorilor glicemiei.

Când aveți DIABET DE TIP 2, capacitatea corpului de a-si menține nivelurile normale de zahăr (glucoză) din sânge este redusă. Nivelul zahărului din sânge (glicemia) poate fi constant mare, fie pentru că pancreasul nu produce suficientă insulină pentru a ajuta glucoza să între în celule, fie pentru că celulele nu mai răspund la efectele acesteia (rezistența la insulină). Ca urmare, glucoza nu poate părăsi fluxul sanguin pentru a intra în celulele musculare sau adipoase. Odată cu trecerea timpului, acest lucru poate provoca boli cronice.