blog

CuraLife — Low Carb

🥗🍚🥢SALATĂ THAILANDEZĂ cu conopidă.

🥗🍚🥢SALATĂ THAILANDEZĂ cu conopidă.

Iată o rețetă nouă, sățioasă cu un conținut scăzut de carbohidrați în care înlocuim orezul cu conopidă pentru ca care are același gust și textură ca orezul dar este mult mai săracă în carbohidrați și nu afectează nivelul glicemiei după masă.
🥗Salata thailandeza cu conopidă, morcov și sos cremă de avocado vă va uimi cu textura si gustul delicios, iar conceptul concept de „orez de conopidă, dar va deveni în curând o mâncare preferată!

Briose cu dovleac si zmeura

Briose cu dovleac si zmeura

Brioșele sunt o modalitate excelentă de a-ți satisface poftele fără a exagera cantitativ fiind deja porționate. Sunt potrivite ca gustare sau desert si usor de pus in pachetul de pranz pentru munca.

Sunt cerealele sănătoase pentru diabetici?

Sunt cerealele sănătoase pentru diabetici?

Poate fi dificil să ținem evidența a ceea ce mancam, este dificil uneori sa ne menținem un stil de viață sănătos chiar daca zilnic apar informatii noi despre alimente. 

În general, se recomandă ca cerealele integrale să fie incluse într-o dietă sănătoasă echilibrată, inclusiv pentru persoanele cu Diabet de tip 2


Clătite cu faină de migdale

Clătite cu faină de migdale

Această rețetă va satisface pofta de clătite și nu trebuie să vă faceți griji pentru că are sub 5 g de carbohidrați pentru fiecare clătită. Rețineți că aluatul cu faină de migdale, se gătește diferit față de făina tradițională, faina de migdale este bogata in proteine. 

RETETA DE PIZZA Low Carb

RETETA DE PIZZA Low Carb

Pizza cu brânză mozarella, sos de roșii și blat de conopida  este o opțiune SĂNĂTOASĂ! Este o rețeta cu conținut scăzut de carbohidrați, delicioasa!