Briose cu dovleac si zmeura

Briose cu dovleac si zmeura - reteta rapida si delicioasa cu un aport scazut de carbohidrati.

Brioșele sunt o modalitate excelentă de a-ți satisface poftele fără a exagera cantitativ fiind deja porționate. Sunt potrivite ca gustare sau desert si usor de pus in pachetul de pranz pentru munca.


Ingrediente:

1 bol de dovleac fiert si pisat

½ cană făină de cocos 

1 cană albușuri 

1 cană zmeură congelată 

1 cană stevia 

1 linguriță scorțișoară 

½ linguriță pudră ghimbir 

Ulei sau spray de gătit


Mod de preparare:

(1) Preîncălziți cuptorul la 190 ° C 

(2) Amestecați dovleacul și albușurile într-un castron mare.

(3) Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția zmeurii, și amestecați bine.

(4) Ungeți tava pentru brioșe cu puțin unt spray de gătit.

(5) Adaugati  zmeura congelată în aluat.

(6) Puneți aluatul în tavă pentru a face 12 brioșe.

(7) Coaceți brioșele timp de 15 minute.

(8) Scoateți brioșele din cuptor și lăsați-le să se răcească pe un gratar minim 10 minute înainte de servire!


Valori nutritionale pentru 12 portii:

Calorii 56: Proteine 4g, Carbohidrati 9g, Fibre 3g, Zahar 3g, Grasimi 1g, Grasimi saturate 1g, Colesterol 0mg, Sodiu 47 mg


Distribuie această postare