CuraLife — Glucoza

Insulina si rolul ei vital pentru organism

Insulina si rolul ei vital pentru organism

Insulina joacă un rol cheie in menținerea glucozei la un nivel potrivit, astfel incat organismul să funcționeze in parametri normali. Un nivel de glucoză prea mare sau prea mic poate provoca probleme grave de sanatate.

Cum ajuta CuraLin in normalizarea valorilor glicemice

Cum ajuta CuraLin in normalizarea valorilor glicemice

Valorile normale ale glicemiei după masă. Cum ajută CuraLin în normalizarea valorilor glicemiei.

Când aveți DIABET DE TIP 2, capacitatea corpului de a-si menține nivelurile normale de zahăr (glucoză) din sânge este redusă. Nivelul zahărului din sânge (glicemia) poate fi constant mare, fie pentru că pancreasul nu produce suficientă insulină pentru a ajuta glucoza să între în celule, fie pentru că celulele nu mai răspund la efectele acesteia (rezistența la insulină). Ca urmare, glucoza nu poate părăsi fluxul sanguin pentru a intra în celulele musculare sau adipoase. Odată cu trecerea timpului, acest lucru poate provoca boli cronice.


Mierea de albine si DIABETUL DE TIP 2

Mierea de albine si DIABETUL DE TIP 2

Mierea este un aliment cu gust dulce și parfumat, cu aspect semifluid, vâscos sau cristalizat și culoare specifică, având un conținut mare de zaharuri și substanțe minerale, vitamine, enzime, acizi organici.
Mierea este un aliment ușor de asimilat și digerabil.
Mierea poate fi sau nu o alegere inteligentă pentru DIABETICI, deși în urma studiilor, mierea are calități antiinflamatorii și antioxidante...

Laptele integral sau vegetal? Ce alegem?

Laptele integral sau vegetal? Ce alegem?

Este o provocare să știi care produse lactate sunt cele mai bune pentru tine, deoarece valorile nutriționale diferă de la produs la produs și de la companie la companie, chiar și pentru produse similare.

Acest articol va prezenta pe scurt diferite tipuri de produse lactate, cum afectează acestea corpul uman și care sunt cele mai bune variante pentru diabetici.


Cafea sau espresso?

Cafea sau espresso?

Care este diferența dintre cele două și care varianta este mai buna pentru noi? 

Deseori ne punem această întrebare, haideți să vedem motivul pt. care espresso este considerat că face parte unui stil de viață echilibrat pt cei cu diabet tipul 2.