Sistemul Imunitar Și Diabetul De Tip 2 În Timpul Coronavirusului

Ce este sistemul imunitar?


Sistemul imunitar este format din organe speciale, celule și substanțe chimice care ne protejează împotriva bolilor cauzate de invadatori minusculi, precum paraziți, bacterii și viruși.
Deși este important să luăm măsuri de precauție împotriva coronavirusului, este la fel de important să rămânem calmi în aceste perioade, deoarece știm că frica afectează sistemul nostru imunitar prin stimularea eliberării cortizolului. Acest lucru ne slăbește răspunsul imunitar lăsând sistemele noastre mai vulnerabile la infecții.


Diabetul de tip 2 și sistemul imunitar


Deoarece rolul cheie al sistemului imunitar este de a ne feri de infecții, este deosebit de important pentru diabeticii de tip 2 să-și păstreze sistemul imunitar cel mai sănătos!
În timp ce diabeticii de tip 2 pot fi mai susceptibili la anumiți viruși dacă sistemul lor imunitar este slab, este important de reținut că este probabil ca zahărul ridicat din sânge, nu condiția în sine, contribuie la un risc mai mare. Deci este esențial să vă monitorizați glicemia și să vă mențineți sănătosi.
Cercetătorii încearcă să înțeleagă mai bine cum interacționează hiperglicemia cu bolile infecțioase, astfel încât să poată ajuta comorbiditățile scăzute pentru diabeticii de tip 2.


Sistemul imunitar și coronavirusul


Menținerea sistemului imunitar suficient de puternic pentru a lupta împotriva unei boli precum Coronavirus este esențială.
Există o mulțime de informații despre cum să-ți stimulezi sistemul imunitar. Cercetătorii recomandă să ne asigurăm că:


Avem un somn ușor
Avem o dietă sănătoasă
Reducem stresul
Dacă este necesar, luam măsuri de călătorie în siguranță.


Concluzia este că, pentru a vă proteja de coronavirus și alte boli infecțioase, aveți nevoie de un sistem imunitar sănătos.
Asigurați-vă că vă mențineți un stil de viață sănătos prin obiceiurile dvs. alimentare, exercițiile fizice și va luați zilnic vitaminele și suplimentele necesare.

Aflați cum mii de oameni cu diabet de tipul 2 recuperează în sfârșit calitatea vieții pe care o merită 👉 http://articole.curalife.ro


Distribuie această postare