🍪BISCUITI- DESERT KETO pentru dieta diabeticului.

DELICIOS si RAPID!
 
Nimic nu este mai bun decât o prăjitură proaspătă. Numai că astăzi, ceea ce gasim pe rafturile magazinelor si in vitrinele cofetariilor trebuie să aibă un termen de valabilitate foarte lung.
 
❗️Prăjiturile comercializate în unitățile de alimentație publică conțin chimicale din belșug. Comercianții folosesc mixuri de ingrediente achiziționate din hipermarket, care prin compoziția lor fac ca dulciurile respective să reziste în vitrina frigorifică câteva săptămâni.
 
❗️Intotdeauna alegeti deserturile facute în casa, sunt proaspete și puteti controla ceea ce puneti în compozitie!!
 
Reteta recomandata de nutritionist este foarte ușor de făcut, nu contine făină si putem mânca mai multe fără să creăm fluctuații mari de glicemie!
 
INGREDIENTE NECESARE:
🍪1/4 cană ulei de cocos ❗️sa fie la temperatura camerei, nu topit!
🍪3 linguri unt, moale, ❗️la temperatura camerei, nu topit!
🍪3 linguri îndulcitor Ștevia granulat
🍪1/2 linguriță sare
🍪4 gălbenușuri mari
🍪1 cană bucatele de de ciocolată neagră fără zahăr, sfaramate mărunt.
🍪1 cană fulgi mari de cocos
🍪3/4 cană nuci tocate grosier

👉Metoda de preparare:
1.Preîncălziți cuptorul la 170 grade Celsius și tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.
2.Într-un castron mare amestecați uleiul de cocos, untul, îndulcitorul, sarea și gălbenușurile de ou.
3.Se amestecă bucatelele de ciocolată, fulgii de nucă de cocos și nuca sfaramata.
4. Puneți câte o lingură din aluatul format pe tava de copt pregătită și coaceți până prajiturelele devin aurii, aprox 15 minute.
 
Accesati link-ul pt. a vedea cât de usor se realizeaza acest desert: https://youtu.be/tH-6NfTR0z0
 
Intrați pe grupul nostru de susținere a celor care se confrunta cu DIABETUL DE TIP 2 👉 Impreuna putem invinge Diabetul.
Veti gasi nenumărate informații și retete ce vă vor fi de folos în gestionarea DIABETULUI DE TIP 2.
 
WWW.CURALIFE.RO

Distribuie această postare