🍁🍂Noiembrie este Luna Internațională a Diabetului 🩸

CARE ESTE PLANUL VOSTRU PENTRU A MENȚINE UN STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS? 🩸💉
 
DIABETUL poate fi cauza conștientizării de sine, a empatiei, aprecierii și înțelegerii. Poate fi momentul nostru de maturitate care activează persistența, ne conturează personalitatea și determina forța și curajul!
Luna aceasta este Luna internațională a DIABETULUI și această postare ne invită să ne concentrăm pe aspectele pozitive care pot apărea odată ce am fost identificați cu DIABET. Este luna în care dorim să vă amintiți să continuați în fiecare zi, cu aceeași perseverență și curaj să înfruntați tot ce vine la pachet cu DIABETUL!
Este luna în care este bine să vă amintiți ce ați făcut pentru alții în călătoria lor!
Și este luna în care trebuie să vă amintiți de efortul depus de dumneavoastră în această luptă pentru a menține o stare de bine și un stil de viată sănătos, să vă felicitați pentru cât de departe ați ajuns, pentru că și pașii mici merită sa fie sărbătoriți!
🩸💉Există milioane de oameni din întreaga lume care înfruntă provocările zilnice ale DIABETULUI DE Tip 2 cu curaj și grație.
Deci luna aceasta nu este doar despre tine, ci și despre toți cei din întreaga lume și mai ales despre cei dragi care suferă de DIABET!
Diabetul NU trebuie să fie demoralizant și obositor sau ceva care vă ia zile sau săptămâni din viață.
👉Există modalități de a gestiona căderile energetice, schimbările de dispoziție și kilogramele în plus.
👉Există modalități pentru a dormi bine și de a rămâne puternic in fata DIABETULUI.
👉Exista modalități prin care să vă activați un stil de viață sănătos și energic chiar dacă suferiți de DIABET DE TIP 2.
Nu putem sublinia suficient cât de mult sănătatea noastră mentală și sănătatea fizică merg mână în mână, iată trei lucruri la care ar trebui să ne gândim acum:
Începeți luna păstrându-vă vocea interioară pe un ton pozitiv, blândă și fără critică de sine chiar dacă greșiți! Este atât de ușor să te trezești vorbind cu tine însuți într-un mod negativ, agresiv și chiar mai rău, ascultând asta.
✅Nu uitați să vă răsplătiți și să vă arăți aprecierea pentru munca grea pe care o depuneți în îngrijirea de sine și pentru a avea un stil de viață sănătos. Alegeți-vă recompensele pentru această lună acum! Vizualizați cât de grozav vă veți simți când veți avea îndeplinit obiectivul. Când aveți o zi grea, amintiți-vă cât de bine vă veți simți în curând. Când faceți alegeri sănătoase sau atingeți un obiectiv de sănătate - sărbătoriți și ajutați-i și sustineți-i și pe ceilalți cu Diabet de tipul 2 să facă același lucru!
Practicați recunoștința - Pentru ce sunteți recunoscător luna aceasta? Să fim recunoscatori pt. că trăim într-o perioadă cu acces la resurse online care ne pot ajuta în lupta noastra cu DIABETUL de tip 2.
Un lucru pe care îl facem cunoscut în comunitatea noastră este ca NU EȘTI NICIODATĂ SINGUR CAND EȘTI CU NOI:
👨‍👨‍👧‍👦 Impreuna putem invinge Diabetul- este o comunitate de sprijin pentru toți cei care suferă de niveluri neregulate ale glucozei, cu accent pe DIABETUL de tip 2. Ne bucuram pentru comunitatea noastra din ROMANIA, care este in continua crestere, 5000 de prieteni care se încurajează reciproc și împart idei și informații valoroase despre DIABETUL de tip 2
Grupul 👨‍👨‍👧‍👦 Impreuna putem invinge Diabetul este cel mai bun loc pentru a găsi sprijin, cunoștințe, sfaturi de stil de viață și rețete; indiferent dacă ați fost recent diagnosticat sau ați făcut față acestei afecțiuni de ani de zile.
Suntem puternici împreună, datorită experiențelor noastre trecute și prezente și a obiectivului comun de a trăi un stil de viață sănătos chiar dacă suferim de DIABET de tip 2.
Este posibil ca DIABETUL să fie un catalizator pentru a face schimbări majore în stilul nostru de viață care să aducă mai multă fericire și bunăstare acum! Vă încurajăm sa intrați pe grupul nostru Impreuna putem invinge Diabetul, echipa Curalife Romania este aici pentru a vă sprijini pe parcurs.
Vă dorim o lună de 🍂NOIEMBRIE cât și un viitor minunat, fără probleme cu sănătatea și suntem atât de mândri de toată lumea din această comunitate puternică și plină de compasiune!
WWW.CURALIFE.RO

Distribuie această postare