Sunteți în căutarea unui fel de mâncare reconfortant? Iată cum să preparați cea mai bună ruladă Keto din carne tocată, care este sățioasă, delicioasă și în același timp ușor de preparat!  Serviți-o cu garnitură de fasole verde și piure de conopidă și va fi mâncarea preferată a întregii familii!

INGREDIENTE

1 lingură (14g) de ulei de nucă de macadamia, 1 ceapă medie (100g) tocată, 1 ceașcă (100g) de tulpini de țelină tăiate în bucăți mici, 3 căței de usturoi tocați mărunt, 1 linguriță de oregano, 1 linguriță de pudră de chili, 1 linguriță de condimente italiene, 900g de carne de vită tocată (80% carne slabă / 20% grăsime), 1 ceașcă (112g) de Cheddar mărunțit, ⅓ ceașcă (35g) de făină de migdale,  ¼ ceașcă (25g) de parmezan ras, 2 ouă, 2 linguri (30g) de Aminos lichid - sau sos de soia, sos Worcestershire, sare și piper după gust. Topping opțional: ⅓ ceașcă (80g) de ketchup Keto.

MOD DE PREPARARE

Preîncălziți cuptorul la 200°C. Ungeți o tavă de pâine de 23x13 cm cu spray de gătit și puneți-o deoparte. Încingeți uleiul de nucă de Macadamia într-o tigaie, la foc mediu. Adăugați ceapa și tulpinile de țelină și lăsați-le pe foc până când se înmoaie și devin translucide. Adăugați usturoiul, oregano și praful de chili și condimentele italiene și gătiți până când devin aromate, apoi lăsați amestecul să se răcească. Când amestecul s-a răcit, amestecați toate ingredientele într-un castron mare, cu excepția ketchup-ului. Formați o ruladă de dimensiunea unei pâini mari din amestecul de carne și așezați-o în tavă. Dacă folosiți bacon, înfășurați rulada în bacon înainte de a-o așeza în tavă. Gătiți timp de 40 de minute, scoateți-o din cuptor și acoperiți-o cu ketchup (dacă folosiți). Introduceți-o din nou în cuptor si gătiți încă 15-20 minute (până când temperatura internă ajunge la 75°C). Lăsați-o să se răcească 10-15 minute înainte de a-o tăia. O puteți orna cu oregano proaspăt sau condimente italiene.