Quiche Lorraine Keto

Dacă v-ați săturat de aceleași rețete pentru brunch, vă propunem această delicatesă! Acest Quiche keto este perfect pentru oaspeți sau familie, cu o crustă sfărâmicioasă perfectă, cu conținut scăzut de carbohidrați. Nu ratați această rețetă cu bacon, ouă cremoase și o textură perfectă! 

INGREDIENTE:

2 cești de făină de migdale, 1 ou, 4 linguri de unt topit, 1 vârf de cuțit de sare, 2 vârfuri de cuțit de piper alb, 4 felii de bacon, 1/2 de ceapă galbenă tăiată cubulețe, 150 g de brânză Gruyere rasă, 3 ouă, 1 ½ ceașcă de smântână pentru gătit cu conținut redus de grăsimi, 1 linguriță de muștar Dijon,  1 vârf de cuțit de sare, 2 vârfuri de cuțit de piper alb

MOD DE PREPARARE:

Preîncălziți cuptorul la 170ºC. Amestecați făina de migdale, sarea, piperul, untul topit și oul. Întindeți uniform amestecul în partea de jos și în jurul părților laterale ale unei tăvi de copt cu diametrul de 25 cm. Coaceți baza pentru quiche timp de 12 minute. Dacă aluatul începe să se umfle din cauza bulelor de aer, înțepați-l ușor cu o furculiță și apăsați-l în jos. Scoateți tava din cuptor și lăsați-o deoparte.

Cum să faceți umplutura pentru Quiche Lorraine Keto

Sotați bacon-ul și ceapa tăiate cubulețe într-o tigaie antiaderentă la foc mediu până când ceapa devine translucidă. Întindeți uniform amestecul de bacon și ceapă peste aluatul copt și acoperiți cu brânza gruyere rasă. Puneți ouăle, smântâna, muștarul, sarea și piperul într-un vas gradat și amestecați-le bine folosind un mixer vertical. Turnați ușor amestecul peste bacon, ceapă și brânza gruyere. Introduceți quiche-ul în cuptor și coaceți timp de 25 - 35 de minute, până când umplutura se întărește. Scoateți-l din cuptor și tăiați-l în 10 bucăți. Poftă bună!


Distribuie această postare