Migdalele

​​Migdalele crude sunt recomandate a fi integrate în dieta dumneavoastră zilnică ca o gustare sănătoasă și sățioasă.

Conform studiilor, migdalele crude ajută la controlul nivelului de glucoză și la reducerea riscului de boli cardiovasculare la persoanele cu Diabet de tip 2.

Informații despre nutrienții din migdale:

  • vitamina E, 
  • grăsimi mononesaturate, 
  • fibre,
  • biotină, 
  • minerale: calciu, fosfor și magneziu.

-Vitamina E este un nutrient important pentru vedere, reproducere și sănătatea sângelui, a creierului și a pielii. 

-Grăsimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului de colesterol rău din sânge, ceea ce poate reduce riscul de boli de inimă și accident vascular cerebral. 

-Fibrele ajută la reglarea consumului de zaharuri de către organism, ajutând la ținerea sub control a foamei și a zahărului din sânge. 

-Biotina ajută organismul să folosească enzimele și să transporte nutrienți în tot corpul. Studiile arată că biotina poate ajuta la gestionarea simptomelor diabetului. Ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge la unele persoane cu diabet.