Harissa Cu Legume Și Ou La Tava
By Sara Barulli, December 16, 2021
Harissa cu legume și ou la tava
Mic dejun? Masa de seara? Cine știe .. Dar ceea ce știm noi, este cât de ușor, ieftin și sănătos este această delicioasă, colorată tavă cu ouă coapte cu legume! Acest lucru este excelent pentru orice masă în orice moment al zilei. Acest lucru va deveni o bază în casa ta!
Porții: 4
ingrediente:
-500g dovleac, decojit
-1 dovlecel, feliat
-1 morcov, feliat
-1 ardei roșu, feliat
-4 ridichi roșii
-100 g fasole verde
-3 căței de usturoi
-2 linguri ulei de măsline extravirgin
-3 lingurite harissa pasta
-400g fasole negre
-4 ouă
-Patrunjel pentru servire
Metodă:
-Încălziți cuptorul la 220 ° C / 200 ° C pe ventilatie. Ungeți un vas mare de dat la cuptor cu ulei.
-Puneti uleiul, usturoiul, amestecul de condimente, dovleacul, dovlecelul, ardeiul roșu, ridichea roșie, morcovul și fasolea verde în vas. Se coace timp de 20 de minute.
-Se presara fasolea neagra. Faceți 4 liniuțe în legume. Trageți un ou în fiecare liniuță. Coaceți încă 5 - 8 minute sau până când ouăle sunt gătite după bunul plac și fasolea neagra este fierbinte.
- Se presară cu pătrunjel. Serviți și bucurați-vă!
Date nutritive: Per servire
KCal: 425
Grăsime: 15,7 g total
Carbohidrați: 50,8 g total
Proteine: 17,6 g