File De Pește La Cuptor În Crustă Crocantă Cu Legume

Vă doriți un fel de mâncare ușor și colorat? Acest preparat plin de culoare, crocant și aromat este alegerea perfectă! Să începem!

INGREDIENTE 

  • 6 sfecle roșii mici, fără frunze, decojite și tăiate în jumătate

 

  • 2 mănunchiuri de morcovi baby decojiți

 

  • 4 bucăți de file de pește alb cu textură fermă (aproximativ 200 g fiecare)

 

  • 30 g (1/3 cană) de pesmet (condimentat)

 

  • 80 g de brânză feta cu conținut scăzut de grăsimi, mărunțită

 

  • 1/2 cană de frunze proaspete de mentă

 

MOD DE PREPARARE

 

  1. Preîncălziți cuptorul la 200°C. Așezați sfecla roșie și morcovii într-o tavă mare. Pulverizați cu ulei de măsline și condimentați. Coaceți la cuptor timp de 40 de minute sau până se înmoaie legumele.

 

  1. Aranjați bucățile de file de pește printre legumele din tavă. Presărați pesmet peste fiecare file de pește, apăsând pentru a-l acoperi. Pulverizați cu ulei de măsline. Coaceți timp de 15 minute sau până când peștele se desface în bucăți când îl testați cu o furculiță.

 

  1. Presărați feta și menta peste pește și legume.

Distribuie această postare