Vă doriți un fel de mâncare ușor și colorat? Acest preparat plin de culoare, crocant și aromat este alegerea perfectă! Să începem!
INGREDIENTE
- 6 sfecle roșii mici, fără frunze, decojite și tăiate în jumătate
- 2 mănunchiuri de morcovi baby decojiți
- 4 bucăți de file de pește alb cu textură fermă (aproximativ 200 g fiecare)
- 30 g (1/3 cană) de pesmet (condimentat)
- 80 g de brânză feta cu conținut scăzut de grăsimi, mărunțită
- 1/2 cană de frunze proaspete de mentă
MOD DE PREPARARE
- Preîncălziți cuptorul la 200°C. Așezați sfecla roșie și morcovii într-o tavă mare. Pulverizați cu ulei de măsline și condimentați. Coaceți la cuptor timp de 40 de minute sau până se înmoaie legumele.
- Aranjați bucățile de file de pește printre legumele din tavă. Presărați pesmet peste fiecare file de pește, apăsând pentru a-l acoperi. Pulverizați cu ulei de măsline. Coaceți timp de 15 minute sau până când peștele se desface în bucăți când îl testați cu o furculiță.
- Presărați feta și menta peste pește și legume.