Experiența Doctorului Michael Fishkin

Experiența doctorului Michael Fishkin

 

După ce s-a luptat cu diabetul de tip 2 timp de peste un deceniu, dr. Michael Fishkin a găsit răspunsul pentru nivelurile de glucoză sănătoase și echilibrate. Dr Fishkin foloseste CuraLin de mai bine de un an. Da, medicii folosesc produse naturale! Iată povestea lui cu CuraLin:

 

„Mesajul meu pentru comunitatea CuraLife,

 

Vreau sa împărtășesc experiența mea folosind produsul dvs. In ultimul an, a schimbat cu adevărat viața mea și a familiei mele. Pot spune sincer că suplimentul dvs. este o soluție foarte bună.
Numele meu este Dr. Michael Fishkin, „experiența mea” cu diabetul zaharat tip 2 datează de acum 10 ani (wow, mult timp!).
Am călătorit în Statele Unite cu scopul de a participa la o convenție medicală, o etapă importantă pentru a-mi continua cariera medicală.
Cu o seară înainte de convenție, am început dintr-o dată să mă simt slăbit, nu mă puteam concentra și îmi era sete.
Inițial credeam că vechea mea hepatită cronică acționează din nou (eram familiarizat cu simptomele), așa că nu i-am acordat prea multă atenție. 
Când m-am întors acasă, m-am deplasat imediat la spitalul în care lucrez și i-am cerut asistentei să imi faca un test complet de sânge. Când am obținut rezultatele, am fost în stare de șoc. Nivelul glicemiei mele a fost de cinci ori mai mare decât normal!
Medicul de familie (da, noi, de asemenea, avem medici de familie) m-a instruit să slăbesc, să fac efort și să mi-a prescris metformină ca tratament de primă linie.
Am fost foarte conștient de cât de sever este diabetul de tip 2, nu numai de unul singur, ci și ca una dintre principalele cauze ale bolilor cardiovasculare, așa că am fost foarte dedicat să-mi tratez situația.
Suficient de rapid am reușit să-mi reduc greutatea (prin dietă și exerciții fizice), dar nivelul glicemiei a rămas ridicat (nu așa cum era, dar a fost mult mai mare decât normal).
Pastilele cu Metformin au fost foarte proaste pentru mine. Am avut dureri abdominale și colită (care a durat luni de zile la tratament) și nu am mai suportat. Medicul meu mi-a prescris alte pastile precum Linagliptin și Januvia, dar au avut aceleași reacții adverse care practic m-au lăsat fără speranță.
Ca rezultat final, medicul mi-a recomandat să încep să imi injectez insulină, dar am spus nu, nu vreau acea formă de tratament. Voiam ceva ușor, fără efecte secundare, era o cerere atât de mare?
Când medicul meu a rămas fără răspunsuri și am fost dezamăgit de tratamentul medical convențional, am găsit CuraLin. Ar fi trebuit să-l caut mai înainte, dar ca medic, mi-a luat ceva timp să înțeleg că tratamentul convențional nu este singura soluție. Sfatul meu pentru cine citește acest lucru - nu așteptați!
Am început să folosesc CuraLin, un supliment dietetic pe bază de plante și, spre uimirea mea, m-am simțit mai bine încă din prima zi de utilizare!
Nivelul meu de energie era ridicat, sistemul meu de digestie se simțea mai bine și, cel mai mult, vedeam că nivelul meu de glucoză scade în fiecare zi!
În primele 8 luni de la utilizarea CuraLin, pentru prima dată în 10 ani, glucoza mea a atins niveluri normale!
Continui să iau CuraLin, a trecut mai bine de un an, de 3 ori pe zi. Nivelul meu de HbA1c este echilibrat, nu am efecte secundare și mă simt fantastic!

 

Va mulțumesc,
Michael“

 

Te bucuri de CuraLin? Distribuie cu noi!

Distribuie această postare