Durerile Articulare Si Diabetul

Durerile articulare si Diabetul

 

Diabetul și durerile articulare sunt considerate a fi condiții independente. Cu toate acestea, dacă aveți diabet, aveți un risc crescut de a vă deteriora oasele și articulațiile. Mișcarea și activitățile cotidiene sunt mult mai dificil de realizat? Dar ce face ca persoanele cu diabet să experimenteze leziuni și dureri articulare - și ce puteți face pentru a trăi cu diabetul, fără durere articulară?

 

Ce cauzează probleme articulare persoanelor cu diabet?
Când nivelul de zahăr din sânge nu este echilibrat, diabetul poate provoca modificări în sistemul dvs. musculo-scheletic, mușchi, articulații, tendoane și ligamente. Alți factori, precum obezitatea, boala arterială și leziunile nervoase numite neuropatie diabetică pot servi drept catalizatori la dezvoltarea acestor modificări. Cu toate acestea, mai des, nu există o singură cauză clară a problemelor comune pentru persoanele cu diabet.

 

Artropatie diabetică - simptome
Durerea articulară a diabetului sau artropatia diabetică poate afecta orice articulație din corpul uman, inclusiv cele de la mâini, picioare, umeri, gât și coloana vertebrală, determinând persoanele cu diabet să experimenteze o mare varietate de simptome, inclusiv:
Durere articulară - debut treptat și escaladare
Rigiditatea articulațiilor
Umflătură
Modificări ale picioarelor
Umeri dureroși
Sindromul de tunel carpian

 

Poți să învingi problemele articulare și să trăiești cu diabet, fără durere?
Cheia pentru a bate durerea articulară legată de diabet este să vă gestionați diabetul. Asta înseamnă să luați măsuri pentru a menține nivelul glicemiei echilibrat. Nivelurile ridicate de glucoză pot îngroșa și degrada colagenul diabeticilor, cu glucoza suplimentară lipită pe suprafețele articulare. Împreună, această degradare interferează cu mișcarea și pun persoanele cu diabet la un risc mai mare de căderi, răni și dureri. Aderarea la un regim de fitness și adoptarea unui plan de nutriție pentru diabet vă pot ajuta.

 

Menținerea activă
Pentru a preveni problemele articulare și pentru a ajuta la reducerea durerilor articulare, trebuie să continuați să vă deplasați. Varierea activităților fizice, alternând între întindere, aerobic și antrenament de rezistență poate ajuta la relaxarea și întărirea mușchilor, promovând flexibilitatea. Inotul și ciclismul sunt activități grozave pentru persoanele cu diabet care se confruntă deja cu dureri articulare.

 

Îmbunătățirea controlului glucozei
În cazul diabetului, organismul respinge efectele insulinei (hormonul care reglează mișcarea zahărului către celule) sau nu produce suficientă insulină pentru a menține un nivel echilibrat de glucoză. Asigurati controlul glicemiei prin menținerea unei diete pentru diabet care include cereale, plante și mirodenii și discutați cu medicul dvs. despre inceperea unui tratament cu  suplimente alimentare.

 

Pentru a oferi tuturor pacienților, inclusiv diabeticilor, cea mai bună șansă posibilă la o viață mai sănătoasă, medicamentele moderne trebuie completate cu alternative și suplimente naturale. Suplimentele naturale pot ajuta la evitarea irosirii substanțelor nutritive. Acestea fac acest lucru, ajuta la creșterea cu atenție a aportului de nutrienți al organismului, orientat către susținerea capacității organismului de a descompune insulina și de a echilibra nivelul glicemiei.

 

Alternativa CuraLife

CuraLife este o companie infiintata in Israel care a dezvoltat o alternativă naturală, progresivă și cu acțiune rapidă, care ajută persoanele cu diabet să mențină un nivel echilibrat al glicemiei. CuraLin by CuraLife, este un supliment nutrițional pentru diabet care promoveaza nivelul echilibrat și sănătos al zahărului din sânge.

 

Bucurați-vă de o abordare naturală în gestionarea diabetului. 

Distribuie această postare