Dr. Dereck Weiss

Studiu clinic

CuraLin

Dr Decker Weiss

 

 Despre Dr. Dereck Weiss

 

Dr. Decker Weiss, NMD, FASA a fost primul cardiolog naturist din sistemul spitalului Columbia, Arizona Heart Institute și Arizona Heart Hospital și a devenit membru al Societății Americane de Angiologie.

Dr. Weiss a deschis ulterior Scottsdale Heart Institute, unde a ajutat mii de pacienți să reducă în mod sigur medicamentele, să elimine nevoia de angioplastie, sa evite pe cat posibil chirurgia și să inlature în mod natural bolile de inimă și multe alte afectiuni.

 

 Datele studiului

Studiul a fost realizat pe un eșantion de 20 de pacienți diagnosticați cu diabet zaharat de tip 2, reprezentând următoarele date demografice:

  • Numar pacienti = 20
  • Gen: 6 femei (30%), 14 barbati(70%)
  • Media de varsta: 57.5 (Min: 28, Max: 84)
  • Media Hba1c (hemoglobina glicata) la inceputul testului: 8.14 % mmol/mol (Min: 6.8, Max: 10.4)

 

In ce a constat testul

Toți cei 20 de subiecți au luat doar CuraLin (fără alte medicamente sau alte produse nutraceutice) pentru o perioadă de 6 până la 8 luni.

Pentru 12 dintre subiecți, Dr. Weiss a combinat CuraLin cu următoarele modificări dietetice:

  • Paleo/Vegan: 5 (25%)
  • Paleo: 4 (20%)
  • Paleo/Keto: 2 (10%)
  • Mediterranean: 1 (5%)

Nu au fost făcute modificări dietetice pentru restul de 8 subiecți.

 

MASURATORI

Subiecții au măsurat HbA1c înainte de începerea testului (M0). Rezultatele M0 au fost utilizate ca etalon. Subiecții și-au testat HbA1c la:

  • M1: 3-4 luni de la M0.
  • M2: 6-8 luni de la M0.

 

Pentru a evalua impactul CuraLin asupra calității vieții subiecților, au fost evaluate atribute suplimentare la M0 și M2, inclusiv:

  • Oboseală (auto-raportată pe o scară de la „1-absent” la „10-foarte sever”) [calitativ]
  • Durere articulară (auto-raportată pe o scară de la „1-Absent” la „10-Foarte sever”) [Calitativ]
  • Poftele alimentare (auto-raportate pe o scară de la „1-absent” la „10-foarte sever”) [calitativ]
  • Greutate măsurată [cantitativă]

 

Rezultate

Masuratori #1 (M1)

HbA1c

Eșantionul a raportat următoarele rezultate Hba1c:

  • 100% dintre subiecți (n = 20) au observat reduceri ale HbA1C între M0 și M1.
  • Reducerea medie absolută a HbA1C a fost de 1,5% mmol / mol (Min: 0,4, Max: 2,3).
  • Procentul mediu de reducere a HbA1c a fost de 18,4% (Min: 5,48%, Max: 25,68%).
  • Media probei M0 HbA1c a fost de 8,1% mmol / mol (Min: 6,8, Max: 10,4)
  • Media M1 HbA1c a fost 6,6% mmol / mol (Min: 5,4%, Max: 8,4%).

 

Masuratori #2 (M2)

 

Hba1c

Subiecții au raportat următoarele îmbunătățiri HbA1c:

  • 100% (n = 20) dintre subiecți au raportat reduceri continue ale HbA1c comparativ cu M1.
  • Media HbA1c a subiectului scade de la 8,1% mmol / mol (Min: 6,8, Max: 10,4) la 5,9% mmol / mol (Min: 5,2%, Max: 7,2%).
  • HbA1c a scăzut în medie cu 10,2% de la M1 la M2.
  • Subiecții au raportat o reducere procentuală medie a reducerii HbA1c cu 27% față de M0 (Min: 15,2%, Max: 38,8%).
  • Cea mai mare schimbare individuală între M0 și M2 a fost de la 9,8 mmol / mol la 6,0 mmol / mol, o reducere de 3,8 mmoli / mol sau 38,8%.

 

Oboseala

Subiecții și-au raportat oboseala pe o scară de la 1-10:

  • 50% (10) dintre subiecți au raportat oboseală la M0.
  • 9 din cei 10 subiecți care au raportat oboseală (90%) au raportat îmbunătățiri ale oboselii la M2, cu o reducere medie a oboselii de 4,5 puncte în comparație cu M0 (Min: 2, Max: 7).

 

Poftele alimentare

Subiecții și-au auto-raportat poftele alimentare folosind o scară de la 1-10:

 

  • 90% (18) dintre subiecți au raportat poftă alimentară la M0 (Min: 6, Max: 10)
  • 11 (61%) dintre subiecții care au raportat pofte alimentare la M0 (n = 18) au raportat o reducere a poftelor alimentare la M2.
  • Subiecții au raportat o reducere medie de 3,3 puncte între M0 și M2 (Min: 0, Max: 9).
  • Cei 11 subiecți care au raportat îmbunătățiri ale poftelor alimentare între M0 și M2 au raportat o reducere medie de 5,45 puncte față de M0 (Min: 2, Max: 9).

 

Dureri articulare

Subiecții își auto-raportau Durerea articulară folosind o scală de la 1-10:

  • 45% (9) dintre subiecți au raportat dureri articulare la M0.
  • 100% dintre subiecții care au raportat Durere articulară la M0 au raportat îmbunătățiri ale Durerii articulare între M0 și M2.
  • Cei 9 subiecți care au raportat îmbunătățiri ale Durerii articulare au raportat o reducere medie a durerii articulare cu 4 puncte față de M0 (Min: 2, Max: 6).

 

Greutate

Subiecții și-au auto-raportat Greutatea la M0 și M2:

  • 80% (16) dintre subiecți au raportat modificări în greutate între M0 și M2.
  • 100% din modificările în greutate au reprezentat Pierderea în greutate (n = 16).
  • Proba (n = 20) a raportat o pierdere medie în greutate de 5,5 kg de la M0-M2 (Min: 0, Max: 21 kg
  • Cei 16 subiecți care au raportat pierderi în greutate, au raportat o pierdere în greutate medie de (6,9 kg) între M0 și M2 (Min: (1,8 kg)), Max: (21,8 kg).

 

 Comentariile Doctorului Weiss

 

 

„În urmărirea primilor 20 de pacienți la care am folosit CuraLin am descoperit îmbunătățiri remarcabile ale glicemiei pe care nu le-am văzut cu niciun alt produs natural sau metformină. În 90 de zile, cazurile mele mai severe au scăzut considerabil hemoglobina A1c și majoritatea cazurilor mele mai putin severe au reusit sa fie tinute complet sub control. 

„Nu am văzut niciun fel de efect advers decât o scădere a tensiunii arteriale care determină pacienții să-și reducă medicația pentru tensiune.

„Cei mai multi dintre pacientii testati au reusit sa isi mentina glicemia la valori normale fara sa modifice dieta”

„Nu am văzut niciodată un produs natural să se comporte mai eficient decât CuraLin”

„Conform acestor date, am găsit prima alternativă adevărată la intervenția farmaceutică pentru diabetul de tip 2.”


Distribuie această postare