Desert KETO cu brânză dulce și fructe de pădure

Pachețele Keto cu brânză mozzarella și mure, sărace în carbohidrați, fără gluten, fără cereale, sunt surprinzător de simplu de făcut și savuroase!
📝Ingrediente:
✔️6 felii de brânză mozzarella
✔️12 mure
✔️⅓ cană cremă de brânză de vacă ( mascarpone, ricotta, branza tartinabila)
✔️½ lingură smântână de gătit ( ex. La dorna)
✔️½ lingură smântână normala
✔️½ linguriță suc de lămâie
✔️3 linguri îndulcitor stevie pudră.
👩🏻‍🍳Instrucțiuni:
1. Preîncălziți cuptorul la 190℃ și tapetați o hârtie de copt o tava.
2. Folosiți un blender sau un mixer electric de mână.
3. Într-un bol adaugati pentru a amesteca: crema de brânză, smântâna de gatit, smântâna normala si sucul de lămâie și 1 ½ lingură de îndulcitor pudră. Se amestecă până se face o crema. Puneți deoparte.
4. Aranjați feliile de brânză mozzarella pe hârtie de copt și coaceți timp de 3 până la 6 minute, sau până când marginile de brânză încep să se rumenească. Se scoate din cuptor tava si se lasă să se racească 1-2 minute (se lasa cuptorul aprins)
5. Adaugati 2 lingurite de amestec de crema de branza in mijlocul fiecărei felii de branza si puneți deasupra 2 fructe de pădure. Îndoiți brânza peste făcând o formă de triunghi și apăsați marginile exterioare cu o furculiță pentru a sigila.
6. Puneți foaia de copt cu pachețelele formate înapoi în cuptor, la 190℃ și coaceți încă 2 minute, doar pentru a încălzi umplutura din centru și pt a sigila marginile.
7. Scoatem din cuptor și lăsăm să se răcească un minut sau doua.
8. Presărați pachețelele cu 1 ½ lingură din îndulcitorul pudră rămas.
POFTA BUNA!

Distribuie această postare