
Pachețele Keto cu brânză mozzarella și mure, sărace în carbohidrați, fără gluten, fără cereale, sunt surprinzător de simplu de făcut și savuroase!
📝Ingrediente:
✔️6 felii de brânză mozzarella
✔️12 mure
✔️⅓ cană cremă de brânză de vacă ( mascarpone, ricotta, branza tartinabila)
✔️½ lingură smântână de gătit ( ex. La dorna)
✔️½ lingură smântână normala
✔️½ linguriță suc de lămâie
👩🏻🍳Instrucțiuni:
1. Preîncălziți cuptorul la 190℃ și tapetați o hârtie de copt o tava.
2. Folosiți un blender sau un mixer electric de mână.
3. Într-un bol adaugati pentru a amesteca: crema de brânză, smântâna de gatit, smântâna normala si sucul de lămâie și 1 ½ lingură de îndulcitor pudră. Se amestecă până se face o crema. Puneți deoparte.
4. Aranjați feliile de brânză mozzarella pe hârtie de copt și coaceți timp de 3 până la 6 minute, sau până când marginile de brânză încep să se rumenească. Se scoate din cuptor tava si se lasă să se racească 1-2 minute (se lasa cuptorul aprins)
5. Adaugati 2 lingurite de amestec de crema de branza in mijlocul fiecărei felii de branza si puneți deasupra 2 fructe de pădure. Îndoiți brânza peste făcând o formă de triunghi și apăsați marginile exterioare cu o furculiță pentru a sigila.
6. Puneți foaia de copt cu pachețelele formate înapoi în cuptor, la 190℃ și coaceți încă 2 minute, doar pentru a încălzi umplutura din centru și pt a sigila marginile.
7. Scoatem din cuptor și lăsăm să se răcească un minut sau doua.
8. Presărați pachețelele cu 1 ½ lingură din îndulcitorul pudră rămas.
POFTA BUNA!