De Ce Unii Medici Nu Prescriu Alternative Naturale In Tratamentul Diabetului - Desi Ar Trebui?

Profesioniștii din domeniul medical ar trebui să includă alternativele naturale ca fiind complementare tratamentelor tradiționale pentru boli cronice, inclusiv diabetul. Deci, ce îi reține?

 

Alternativele la medicina tradițională au fost folosite de secole deoarece oferă o abordare integrată și complementară a tratamentului pentru diabet. Tot mai multe persoane le caută și le folosesc în combinație cu prescripțiile farmaceutice convenționale. Cu toate acestea, puțini medici prescriu de fapt alternative naturale pentru pacienții lor. Iată de ce - și de ce ar trebui.

 

Care sunt alternativele naturale?
Alternative naturale pot include remedii din plante, suplimente nutritive și alte tratamente. Aceste tratamente sunt utilizate pentru ameliorarea simptomelor și pentru tratarea mecanismelor care se ocupă de o mare varietate de boli și tulburări, inclusiv diabet, fără a invita efectele secundare adverse.

 

De ce medicii nu prescriu alternative naturale?
Motivul pentru care medicii nu prescriu alternativele naturale nu este pentru că nu știu despre ele. De fapt, un procent uluitor de 76% din persoanele care lucrează în sectorul sănătății folosesc ei înșiși medicamente alternative. Cu toate acestea, când vine vorba de prescrierea unor alternative naturale, medicii își găsesc adesea mâinile legate de birocrație. Companiile de asigurări de sănătate care supraveghează angajarea medicilor ii împiedică să sugereze alternative naturale. 

 

Dar de ce?
Rețetele medicamentelor convenționale aduc foarte mulți bani. Există o lipsă de stimulent financiar pentru a prescrie alternative naturale.
De ce medicii ar trebui să prescrie alternative naturale pentru a trata diabetul?
Pentru a oferi tuturor pacienților, inclusiv diabeticilor, cea mai bună șansă posibilă la o viață mai sănătoasă, medicamentele moderne trebuie completate cu alternative și suplimente naturale. Suplimentele naturale pot ajuta la evitarea irosirii substanțelor nutritive. Acestea fac acest lucru, ajuta la creșterea cu atenție a aportului de nutrienți al organismului, orientat către susținerea capacității organismului de a descompune insulina și de a echilibra nivelul glicemiei.

 

Alternativa CuraLife
CuraLife este o companie infiintata in Israel care a dezvoltat o alternativă naturală, progresivă și cu acțiune rapidă, care ajută persoanele cu diabet să mențină un nivel echilibrat al glicemiei. CuraLin by CuraLife, este un supliment nutrițional pentru diabet care promoveaza nivelul echilibrat și sănătos al zahărului din sânge.

 

Bucurați-vă de o abordare naturală în gestionarea diabetului. 

Distribuie această postare