7 Motive Pentru Care Să Alegi CuraLin Ca Alternativă Naturală În Tratamentul Diabetului

Ce este DIABETUL de TIP 2?

Diabetul de tip 2 este o afecțiune cronică ce afectează modul în care organismul metabolizează glucoza.

Glucoza este sursa principala de energie a organismului însă, pentru a putea fi utilizată, ea trebuie sa pătrundă in celule. Acest lucru se realizează cu ajutorul insulinei, un hormon secretat de pancreas, care are rolul de a menține nivelul glucozei în sânge in limitele normale.

Diabetul începe să își facă simțită prezența atunci când pancreasul nu produce destulă insulină sau chiar deloc, ori atunci când insulina nu este folosită corect și cantitatea de glucoză din sânge atinge un nivel periculos.  

 

De ce este DIABETUL atât de periculos?

Excesul de glucoză în fluxul sangvin poate provoca probleme grave de sănătate pe termen scurt și lung: vedere încețoșată și orbire, afectarea nervilor sau neuropatie, o senzație de furnicături constante la nivelul membrelor, complicații ale  membrelor exterioare ce culminează cu amputări ale membrelor, afecțiuni ale rinichilor, ficatului și pancreasului și chiar risc de accident vascular cerebral.

 

CARE SUNT SIMPTOMELE DIABETULUI?

Diabetul de tip 2 poate fi complet asimptomatic mult timp. Simptomele frecvente sunt:

-urinare frecventă

- sete excesivă

- senzație constantă de foame

-vedere încețoșată

-oboseală

-neuropatie

-respirație urât mirositoare

 

MITURI DESPRE DIABET

Pe tema diabetului, probabil mai mult decât in cazul altor afecțiuni, circulă o serie de mituri. Iată care sunt cele mai frecvente si care sunt explicațiile științifice de care să ții cont.

“Diabetul vine din zahăr”

Diabetul nu provine din zahăr. Diabetul se dezvoltă atunci când corpul tău nu mai este capabil să producă sau să utilizeze insulină, astfel încât zahărul pe care îl consumi nu poate fi transformat în energie sau grăsime și este reținut în corp.  

“Dacă ai diabet trebuie să mănânci doar alimente speciale”

Majoritatea alimentelor considerate sănătoase, pot crește nivelul glucozei și nu oferă niciun beneficiu diabeticilor. Este recomandat ca diabeticii să aibă o dietă sănătoasă, cu conținut scăzut de grăsimi saturate.

“Insulina vindecă diabetul”

Diabetul nu se vindecă. Insulina oferă corpului o doză suplimentară de hormon, deoarece nu este capabil să producă suficientă singur.

“Dacă ai diabet, trebuie să iei medicamente”

Mulți diabetici sunt capabili să-și gestioneze situația doar prin schimbarea dietei și a stilului de viață. Există, de asemenea, produse naturale pentru a va îmbunătăți răspunsul glicemic.

 

CARE SUNT TRATAMENTELE PENTRU DIABETUL DE TIP 2?

Tratamentul pentru diabet include medicamente orale: metformină, sulfoniluree, agoniști GLP1, inhibitori DPP4, inhibitori SGLT2 și medicamente injectabile: injecțiile cu insulină care sunt utilizate când nivelul glucozei din sânge este foarte mare și nu poate fi controlat cu medicamente orale.

Medicamentele de sinteză sunt adesea însoțite de efecte secundare precum: constipație, insuficiență cardiacă, dureri de cap, insuficiență pancreatică, infecții, colesterol mărit în cazul medicamentelor orale și roșeață, umflături, mâncărime, creștere în greutate, tuse șuierătoare, amețeală, vedere neclară, puls mărit, crampe musculare, în cazul medicamentelor injectabile.

 

Din fericire, există modalități naturale de gestionare a diabetului care sunt sigure, eficiente, și simple, la îndemâna oricui. Studiile arată că glicemia poate fi ținută sub control prin modificări ale stilului de viață, o alimentație sănătoasă și exerciții fizice regulate. Unii diabetici își folosesc diagnosticul ca o oportunitate de a deveni mai sănătoși decât au fost vreodată!

 

CE AR TREBUI SĂ MĂNÂNC?

Nu există o dietă universală pentru diabet.

Va trebui să experimentezi consumând anumite alimente, iar apoi să verifici glicemia la 2 ore după masă, pentru a afla ce funcționează pentru tine.

Cu toate acestea, există câteva recomandări pentru început:

- Consumă carne slabă, carne de pui sau pește.

- Alege legume cu frunze, cartofi dulci și garnituri de legume cu un indice glicemic scăzut

- Bea apă, ceai neîndulcit și savurează cafeaua fără lapte și zahăr

- Alege fructe proaspete, legume și nuci pentru gustări

- Limitează consumul de alcool

O alimentație sănătoasă nu înseamnă să renunți la majoritatea alimentelor din dieta ta, trebuie doar să le înlocuiești cu alimente sănătoase, benefice pentru corpul tău.

 

MIȘCARE ȘI SPORT

Toate formele de exerciții fizice sunt bune pentru persoanele cu diabet. Exercițiile fizice îți pot reduce glicemia, îți pot îmbunătăți sănătatea inimii, pot reduce stresul și îți pot oferi mai multă energie.

Trebuie doar să faci mișcare!

Un alt motiv pentru a face mișcare în mod regulat este pierderea în greutate care este una dintre cele mai bune modalități prin care îți poți reduce nivelul glicemiei pe termen lung.

 

MODIFICĂRI ALE STILULUI DE VIAȚĂ

Diagnosticul de diabet nu ar trebui să te sperie, consideră-l o oportunitate de a-ți schimba  stilul de viață și de a deveni mai sănătos și mai fericit decât ai fost vreodată! Iată câteva sfaturi utile pentru a adopta un stil de viață complet nou și pentru a gestiona diabetul în mod natural.

Fii pozitiv

Gândirea pozitivă și umorul în viața de zi cu zi eliberează hormonii fericirii, scad stresul și reduc valorile glicemiei.

Încearcă să pierzi în greutate

Pierderea câtorva kilograme poate îmbunătăți semnificativ modul în care corpul tău procesează glucoza.

Renunță la vicii

Renunțarea la vicii precum fumatul, alcoolul ajută sensibilitatea la insulină, scăzând glicemia.

Fă cunoștință cu prieteni noi

Alătură-te unei comunități online de diabet, precum Împreună putem învinge Diabetul pe Facebook unde mii de diabetici se ajută și se sprijină reciproc 24/7.

Documentează-te

Află cât mai multe informații despre diabet pentru a-i înțelege simptomele și modalitățile de gestionare.

Folosește suplimente alimentare

Formulele ayurvedice folosesc rețete pe bază de plante pentru a crea un echilibru holistic în interiorul corpului. Prin urmare, scopul lor este îmbunătățirea sănătății și stării de bine. Există numeroase suplimente alimentare ayurvedice care pot susține funcția sănătoasă a pancreasului, ficatului și splinei și suplimente de specialitate formulate special pentru persoanele cu diabet care promovează un nivel echilibrat și sănătos al zahărului din sânge prin susținerea sensibilității la insulină și a metabolismului glucozei.

 

Află tot ce trebuie să știi despre diabet și modalitățile naturale de gestionare a acestuia accesând site-ul https://curalife.ro.

 

 

 

 

CuraLin  O soluție naturală pentru reglarea glicemiei

 

CuraLife este o companie înființată in Israel care a dezvoltat o alternativă naturală, progresivă și cu acțiune rapidă, care ajută persoanele cu diabet să mențină un nivel echilibrat al glicemiei.

CuraLin este un supliment alimentar 100% natural care ajută la menținerea nivelului normal al glucozei sanguine ca parte a unui stil de viață sănătos. Studiile clinice arată ca promovează un răspuns glicemic sănătos și o sensibilitate sănătoasă la insulină. Se bazează pe o rețetă ayurevedică de generația a 7-a susținută cu cele mai moderne științe și tehnologii.

 

7 MOTIVE PENTRU CARE SĂ ALEGI CURALIN CA ALTERNATIVĂ NATURALĂ ÎN TRATAMENTUL DIABETULUI

 

 Asigură un nivel sănătos și echilibrat al zahărului din sânge

 Îmbunătățește funcția celulelor pancreatice sănătoase

 Crește sensibilitatea la insulină și producția de insulină

 Limitează absorbția zaharurilor și a altor carbohidrați

 Îmbunătățește digestia și metabolismul

 Crește nivelul zilnic de energie

 Reduce pofta de zaharuri si alți carbohidrați

 

INGREDIENTELE CURALIN

 

CURCUMA LONGA (TURMERIC):

 Susține sensibilitatea la insulină

 Promovează un sistem imunitar puternic

 Menține un nivel echilibrat al glucozei

 

GYMNEMA SYLVESTRE:

 Reduce pofta de zahăr și carbohidrați

 Încurajează eliberarea sănătoasă de insulină

 Promovează o rată sănătoasă de absorbție a carbohidraților

 

 

AMLA

 Promovează niveluri stabile de glucoză în sânge

 Îmbunătățește starea generală

 Ajută pancreasul

 

BITTER MELON (PEPENE AMAR)

 Promovează sensibilitatea la insulină

 Sprijină absorbția celulară a glucozei

 Promovează funcția fiziologică sănătoasă în celulele pancreatice deteriorate

 

SWERTIA CHIRATA

 Sprijină eliberarea sănătoasă a insulinei din pancreas, absorbția glucozei din sistemul digestiv și metabolismul intracelular al glucozei

 

TRIGONELLA FOENUM GRAECUM (SCHINDUF)

 Îmbunătățește capacitatea pancreasului de a produce și elibera insulina

 Susține o rată sănătoasă de absorbție a carbohidraților

 

SYZYGIUM CUMINI

 Promovează nivelurile sănătoase de glucoză în repaus alimentar printr-un rezervor de macromolecule de glucoză

 Susține funcția hepatică sănătoasă

 

PICRORHIZA KURROA

 Promovează sănătatea ficatului și splinei

 Susține toleranța la glucoză

 Ajută la menținerea unei greutăți sănătoase

 

 

TINOSPORA CORDIFOLIA

 Susține secreția de insulină

 Inhibă gluconeogeneza și glicogenoliza, regulând astfel glucoza din sânge

 

CINNAMOMUM VERUM (SCORȚIȘOARĂ)

 Promovează metabolismul celular al glucozei

 Ajută la menținerea unui nivel echilibrat de glucoză

 

CuraLin conține cantități reduse din fiecare plantă utilizată. Așadar, riscul de efecte adverse este aproape inexistent. Toate aceste plante combinate, funcționează eficient pentru a îmbunătăți controlul glicemiei.

 

CURALIN ESTE POTRIVIT PENTRU MINE?

Zeci de mii de diabetici folosesc deja CuraLin ca formă primară de întreținere sănătoasă a glicemiei. Cu 10 ingrediente naturale testate clinic, CuraLin este suplimentul care te poate ajuta să te bucuri la maximum de evenimentele vieții.

POT FOLOSI CURALIN ÎMPREUNĂ CU MEDICAMENTELE PRESCRISE?

CuraLin este pe piață de 4 ani, este vândut în peste 55 de țări și este utilizat zilnic de zeci de mii de diabetici din întreagă lume. Nu au fost raportate interacțiuni cu alte medicamente.

ESTE SIGURĂ UTILIZAREA CURALIN?

CuraLin este un produs pe bază de plante 100% natural, cu un profil de siguranță favorabil. Studiile clinice au arătat că 99 % dintre utilizatorii CuraLin se simt în siguranță luând acest supliment și nu au fost raportate efecte secundare. Consultă medicul înainte de a începe să folosești CuraLin sau orice alt supliment.

LA CE REZULTATE AR TREBUI SĂ MĂ AȘTEPT DE LA CURALIN?

Mulți utilizatori raportează că au observat rezultate pozitive în primele câteva săptămâni de utilizare și medicii lor au fost mulțumiți de rezultatele controalelor după 3 luni de utilizare. De asemenea, utilizatorii CuraLin raportează o îmbunătățire a calității somnului, a nivelului zilnic de energie și o gestionare mai ușoară a greutății.

CUM AR TREBUI SĂ FOLOSESC CURALIN?

Recomandarea generală este 1-2 capsule după fiecare masă, mic dejun, prânz și cină (înainte de a merge la culcare). 1 capsulă după fiecare masă este recomandată persoanelor cu un nivel mediu zilnic al glicemiei sub 144 mg/dl și 2 capsule după fiecare masă pentru persoanele cu un nivel mediu zilnic al glicemiei mai mare de 144 mg/dl. Îți recomandăm să îți monitorizezi zilnic nivelul glicemiei atunci când utilizezi CuraLin, pentru a-ți urmări progresul.

DE UNDE POT CUMPĂRA CURALIN?

Puteți achiziționa CuraLin pe site-ul https://curalife.ro sau în farmacii și magazinele de produse naturiste. Prețul este de 289 lei flaconul cu 180 de capsule și 189 lei flaconul cu 90 capsule.

Informații detaliate despre suplimentul alimentar CuraLin găsiți aici: https://curalin.curalife.ro


Distribuie această postare