blog

CuraLife — Pierdere Greutate

Mersul pe jos este benefic pentru sanatatea ta

Mersul pe jos este benefic pentru sanatatea ta

Ceva simplu cum este mersul pe jos timp de 30 de minute, in ritm alert, în fiecare zi sau în cele mai multe zile din săptămâna, vă va ajuta să aveți  o viață mai sănătoasă.

Mersul pe jos este o activitate fizică cu impact redus, care poate fi introdusă cu ușurință în rutina de zi cu zi, poate fi făcută în orice moment al zilei și în ritmul ales de dumneavoastră. 


POSTUL INTERMITENT si BENEFICIILE PENTRU DIABET

POSTUL INTERMITENT si BENEFICIILE PENTRU DIABET

Postul intermitent s-a dovedit în mai multe studii că îmbunătățește crearea de noi celule nervoase si îmbunătăteste funcția creierului, are beneficii multiple în combaterea Diabetului. Reduce stresul oxidativ și reduce inflamația. Una dintre consecințele îmbătrânirii sunt bolile cronice. 

 


Cum Să Slăbiți Dacă Aveți Diabet De Tip 2?

Cum Să Slăbiți Dacă Aveți Diabet De Tip 2?

O greutate sănătoasă este un element important al sănătății. Aproximativ 90% dintre persoanele cu diabet de tip 2 sunt supraponderali sau obezi. Controlul greutății este esențial pentru echilibrarea nivelului glicemiei și al insulinei. Aceasta ar putea fi chiar cauza creșterii în greutate, de la bun început. Se poate crea un cerc vicios al creșterii în greutate, care duce la un control mai slab al diabetului, ceea ce duce la mai multe kilograme în plus. Acest ciclu poate fi frustrant.

Dacă slăbiți doar câteva kilograme cu alegeri alimentare sănătoase și exerciții fizice, veți începe să vă simțiți mai bine....