CuraLife — Oboseala

Ouăle pentru diabetici🥚🥚🥚

Ouăle pentru diabetici🥚🥚🥚

Știm că vă întrebați deseori dacă ouăle sunt benefice pentru pacienții cu DIABET! 

Răspunsul scurt este DA. 

Reducerea riscului de DIABETULUI DE TIP  2 înseamnă  o dietă sănătoasă si este una dintre cele  simple modalități de adoptat.


🔥Sindromul BURNOUT🔥 și Diabetul

🔥Sindromul BURNOUT🔥 și Diabetul

Burnout-ul este o afectiune complexa. Daca pana nu demult termenul se referea doar la riscurile extreme cărora le făceau fata profesioniștii din domeniul sănătății, ofițerii de politie, pompierii si cei care se ocupă de traume si servicii umane, astăzi, burnout-ul cuprinde si alte categorii de persoane, si mai mult decat atat, sunt semnalate tot mai multe cazuri in randul copiilor, sunt cuprinse persoanele cu afectiuni grave cronice și îngrijitorilor lor. Aceasta stare de epuizare fizica si psihica care apare tot mai des in zilele noastre moderne, la persoanele cu o responsabilitate mare. Scade performanta la locul de muncă si afectează relațiile cu cei din jur.

Ce exerciții fizice să alegi pentru a crește energia, starea de bine și a învinge oboseala?

Ce exerciții fizice să alegi pentru a crește energia, starea de bine și a învinge oboseala?

Condiția fizică și sănătatea generală se imbunatatesc odată ce incepeti sa integrati un program regulat de exerciții fizice . Exercițiile fizice îmbunătățesc capacitatea organismului de a circula oxigenul și promovează sănătatea cardiovasculă. Acest lucru stimulează imediat energia si te vei simți și mai puțin obosit în timp, pe măsură ce condiția ta fizică se îmbunătățește. Când ești sănătos din punct de vedere fizic, treburile de zi cu zi devin mai simple și mai puțin obositoare.