Împreună Putem Învinge Diabetul

 

Click AICI sa te înscrii GRATUIT în grupul nostru de DIABET.

“Impreuna putem invinge Diabetul” este o comunitate de susținere pentru toți cei care suferă de niveluri ridicate sau neregulate de glucoză, cu accent pe diabetul de tip 2. Este cel mai bun loc pentru a găsi suport, cunoștințe, sfaturi despre stilul de viață și rețete; indiferent dacă ați fost diagnosticat recent sau daca faceti față afecțiunii de ani buni.

“Impreuna putem invinge Diabetul” este o comunitate sigură și transparentă. În plus față de sprijinul și conținutul CuraLife, simțiți-vă confortabil punând întrebări, ajutându-i pe ceilalți, începând sau participând la discuții cu oameni care se confruntă cu aceleași provocări ca și dvs. și vă faceți prieteni.

„Impreuna putem invinge Diabetul” este o comunitate on-line de diabet și Facebook în creștere de peste 8.000 de diabetici din întreaga lume care beneficiază de:

 

  • Informații importante și alerte 
  • Suport și conexiune 
  • Informații și educație 

 

„Impreuna putem invinge Diabetul” este 100% gratuit, fără taxă de membru. Așadar, cel mai ușor lucru este să vă alăturați 🙂 Și dacă sprijinul suplimentar pe care îl primiți vă poate ajuta să vă mențineți nivelul de zahăr din sânge sănătos, vi se datorează dvs. și familiei dvs.! Vă rugăm să nu ezitați să va invitati prietenii!