CuraLife — Glicemie crescută

STRESUL ȘI VARIAȚIILE DE GLICEMIE

STRESUL ȘI VARIAȚIILE DE GLICEMIE

Când este stresat, corpul nostru eliberează hormoni care pot crește glicemia și pot duce la comportamente nesănătoase alimentare cum ar fi:

- Supraalimentarea: poate avea efecte secundare grave, cum ar fi afectarea funcției rinichilor, intoleranta la alimente, oboseala cronica, balonare si dureri abdominale. De asemenea, poate provoca supra-stimularea, iritabilitate și fluctuațiile de stări emoționale. In plus, poate duce la creșterea în greutate și la afectiuni medicale legate de greutate, precum DIABETUL. Alte reacții adverse pot fi transpirații excesive, transpirații nocturne, palpitații sau anxietate.

-Dezechilibru hidric: sete excesivă, care poate cauza deshidratare.

-Deteriorarea funcţiilor cognitive: hipoglicemia poate afecta memoria, atenţia şi...


🥗Știați că octombrie este luna internațională a vegetarienilor?🥦🥒🥬

🥗Știați că octombrie este luna internațională a vegetarienilor?🥦🥒🥬

Ce înseamnă să fii vegetarian?🥗
O dietă vegetariană inseamna excluderea cărnii din meniul nostru zilnic. Dietele vegetariene vin sub o varietate de forme. O dietă lacto-ovo-vegetariană include cereale, legume, fructe, leguminoase (fasole), semințe, nuci și produse lactate diverse și ouă. O dietă vegană exclude orice aliment de origine animală, chiar si mierea, laptele și ouăle.

📈6 MODURI DE A SCĂDEA GLICEMIA RIDICATĂ DIMINEAȚĂ.

📈6 MODURI DE A SCĂDEA GLICEMIA RIDICATĂ DIMINEAȚĂ.

Alimentația nu este singurul factor care afectează nivelul zahărului din sânge, factorii care pot avea un impact asupra metabolismului zahărului pot fi legați de inactivitate, stres și alte boli.
 
📈Cum să scazi glicemia de dimineață?