Pielea uscata și DIABETUL

Simptomele DIABETULUI pot fi ușor trecute cu vederea sau pot chiar să nu apară deloc. Adeseori bolnavii află că au DIABET abia când suferă complicații grave, care le pun viața în pericol,


Una din trei persoane care suferă de DIABET are probleme de sănătate a pielii. De altfel, bolile care afectează pielea reprezintă adesea primele semne clare că cineva suferă de DIABET. Din fericire, cele mai multe afectiuni cutanate pot fi prevenite sau tratate ușor, dacă sunt detectate la timp. 


Indiferent de ce formă de diabet suferiți, recomandarea medicului va fi să reglați nivelul zahărului din sânge între anumiți parametri. Făcând acest lucru, veți evita îngroșarea sau alterarea vaselor sanguine și prin urmare, veți ajuta la alimentarea țesuturilor de la nivelul pielii. Când păstrați nervii periferici în bună stare, veți menține sensibilitatea cutanată și capacitatea pielii de a se regenera.


Principala cauză cu care se confruntă diabeticii este pielea uscată, ce poate duce la rănirea cu uşurinţă a epidermei și apariţia infecţiilor ceea ce face recuperarea mai dificilă.


Mai exact, nivelul crescut de zahăr din sânge, simptom specific DIABETULUI duce la pierderea rapidă a lichidelor din țesuturi, ceea ce favorizează deshidratarea și uscarea pielii.


  • Dacă aveți pielea uscată, este foarte important să începeți cât mai curând să aveți grija de ea. 
  • Întotdeauna mențineți pielea curată și uscată. Rănile deschise prezintă un risc crescut de infectii, așa ca trebuie dezinfectate cat mai repede. Informați imediat la doctorul dacă aveți o arsură, o taietura mai adâncă sau o infecție care nu se vindecă. 
  • Verificați picioarele zilnic pentru a observa și trata bătăturile, leziunile sau alte probleme pe care nu le-ai simțit. 

Pentru a hidrata corespunzător pielea vă recomandăm DIABETOLINE  Daily Use Cream. Un produs dermatocosmetic care datorită agenților săi hidratanți și de restructurare, consolidează bariera cutanată. Folosită zilnic poate combate efectul de uscăciune și ajută la circulația periferică, astfel poate fi folosită și în cazul picioarelor obosite, cu probleme de circulație și este recomandata de medici dermatologi pentru îngrijirea piciorului diabetic.

DIABETOLINE  este o cremă recomandată folosirii zilnice de către pacienții diabetici pentru a preveni rugozitatea și crăparea epidermei. Este o formulă special concepută din ingrediente naturale care susține cerința tot mai mare a clienţilor de produse naturale cu efect nutritiv și reparator.

Multiplele ingrediente active obținute din extracte naturale, au un efect sinergic, protejează pielea de factorii externi și o hidratează în profunzime oferind regenerare celulară și efect antiinflamator.

Crema se absoarbe ușor în piele, acționează în profunzime și lasă un strat protector delicat pe piele.


Scopul principal al cremei este de a combate uscarea și deteriorarea pielii și îngrijirea piciorului diabetic.

Hidratează și catifelează pielea uscată și crăpată datorită ingredienților activi cu proprietăți puternice de hidratare și protecție (Acid Hialuronic, Uree, Vitamina E, Ulei Organic de Argan, Ulei Organic de Avocado, Extract de Schizandra, Extract de Capparis Spinosa, Extract de Morcov).


Datorită ingredienților activi special selectați, crema DIABETOLINE ajută îmbunătățirea circulației periferice și poate fi folosită și în cazul picioarelor obosite cu circulație deficitară (Extract de Propolis, Acid Hialuronic Pur, Extract de Capparis Spinosa, Ulei de seminte de Vitis Vinifera, Extract din Frunze de Ginkgo Biloba, Extract de fructe Schizandra, Extract de Sechium Edule, Extract de Scoarță de Salcie).


Crema DIABETOLINE împiedică dezvoltarea microbiană și inflamația, protejează pielea împotriva factorilor poluanți și poate fi folosită inclusiv de pacienții cu piele sensibilă.


După ce pătrunde în piele, crema DIABETOLINE poate avea un efect tonic venos, regenerând țesutul datorită vitaminelor din compoziție care au efect cicatrizant și remineralizant datorită extractelor de Ginkgo Biloba, Iedera, Castan.


DIABETOLINE ajută la regenerarea celulară și protejează pielea de acțiunea UVA datorită extractul de Sechium Edule Fruit (studiu clinic dovedit).


-Produsul are o culoare alb-gălbuie datorită extractelor naturale.

-Nu conține coloranți sintetici adăugați sau parfum chimic.

-Produs cruelty free, nu este testat pe animale.


Distribuie această postare