CuraLife — Tratament

Ceaiurile care ajuta la digestie după masa.

Ceaiurile care ajuta la digestie după masa.

Deseori ne-am aflat in situatia in care am mancat exagerat de mult la o masa si peste puterile corpului nostru sa digere in mod relaxat tot ce i-am oferit. 

Fie ca suferiți de o afectiune care se intensifica uneori, cum sunt gastrita, refluxul sau ulcerul gastric, fie ca v-ați pricopsit cu o diaree, constipatie sau indigestie din senin, dupa ce ai mancat ceva nepotrivit, simptomele cedeaza, in cel mai fericit caz, dupa cateva ore. 


Cum ajuta CuraLin in normalizarea valorilor glicemice

Cum ajuta CuraLin in normalizarea valorilor glicemice

Valorile normale ale glicemiei după masă. Cum ajută CuraLin în normalizarea valorilor glicemiei.

Când aveți DIABET DE TIP 2, capacitatea corpului de a-si menține nivelurile normale de zahăr (glucoză) din sânge este redusă. Nivelul zahărului din sânge (glicemia) poate fi constant mare, fie pentru că pancreasul nu produce suficientă insulină pentru a ajuta glucoza să între în celule, fie pentru că celulele nu mai răspund la efectele acesteia (rezistența la insulină). Ca urmare, glucoza nu poate părăsi fluxul sanguin pentru a intra în celulele musculare sau adipoase. Odată cu trecerea timpului, acest lucru poate provoca boli cronice.


Răceala din sezonul rece și Diabetul.

Răceala din sezonul rece și Diabetul.

Când ești răcit, există un risc că valorile glicemiei să crească, de aceea, este important să adopți unele măsuri și să fii foarte atent la ingredientele din unele medicamente pentru răceală. Ca să fii sigur că poți folosi în siguranță anumite medicamente, întreabă medicul sau farmacistul ce poți lua.

Medicina Ayurvedică si Diabetul

Medicina Ayurvedică si Diabetul

În Ayurveda, diabetul este denumit Prameha. Este descris ca o afecțiune metabolică cauzată de incapacitatea organismului de a descompune glucoza. Deși o vindecare totală a diabetului este puțin probabilă, diabetul poate fi tratat cu succes cu ajutorul medicinei Ayurvedice prin menținerea nivelurilor optime de glucoză din sânge.

Diabetul De Tip 2 Netratat: Ce Se Întâmplă Dacă Diabetul De Tip 2 Nu Este Tratat?

Diabetul De Tip 2 Netratat: Ce Se Întâmplă Dacă Diabetul De Tip 2 Nu Este Tratat?

Poate fi dificil să învățați să trăiți cu diabetul de tip 2. Pacienții diabetici trebuie să facă zilnic alegeri importante pentru a menține glicemia la un nivel stabil și pentru a-și ține greutatea sub control. Dacă ați fost diagnosticat cu diabet de tip 2, medicul dvs. v-a spus probabil ce ar trebui să faceți pentru a gestiona această afecțiune.

Dar ce se întâmplă dacă diabetul nu este tratat sau nu este gestionat?

Suntem aici pentru a vă ajuta dacă aveți prediabet și sunteți îngrijorat în legătură cu boala dumneavoastră. Citiți acest articol dacă vă întrebați ce se întâmplă...