CuraLife — Supliment Alimentar

STRESUL ȘI VARIAȚIILE DE GLICEMIE

STRESUL ȘI VARIAȚIILE DE GLICEMIE

Când este stresat, corpul nostru eliberează hormoni care pot crește glicemia și pot duce la comportamente nesănătoase alimentare cum ar fi:

- Supraalimentarea: poate avea efecte secundare grave, cum ar fi afectarea funcției rinichilor, intoleranta la alimente, oboseala cronica, balonare si dureri abdominale. De asemenea, poate provoca supra-stimularea, iritabilitate și fluctuațiile de stări emoționale. In plus, poate duce la creșterea în greutate și la afectiuni medicale legate de greutate, precum DIABETUL. Alte reacții adverse pot fi transpirații excesive, transpirații nocturne, palpitații sau anxietate.

-Dezechilibru hidric: sete excesivă, care poate cauza deshidratare.

-Deteriorarea funcţiilor cognitive: hipoglicemia poate afecta memoria, atenţia şi...


ZINCUL

ZINCUL

Deoarece ajută la repararea și creșterea celulelor pielii la nivel structural, zincul s-a dovedit a fi destul de util pentru tratarea unei game de afecțiuni ale pielii.

Cum ajuta CuraLin in normalizarea valorilor glicemice

Cum ajuta CuraLin in normalizarea valorilor glicemice

Valorile normale ale glicemiei după masă. Cum ajută CuraLin în normalizarea valorilor glicemiei.

Când aveți DIABET DE TIP 2, capacitatea corpului de a-si menține nivelurile normale de zahăr (glucoză) din sânge este redusă. Nivelul zahărului din sânge (glicemia) poate fi constant mare, fie pentru că pancreasul nu produce suficientă insulină pentru a ajuta glucoza să între în celule, fie pentru că celulele nu mai răspund la efectele acesteia (rezistența la insulină). Ca urmare, glucoza nu poate părăsi fluxul sanguin pentru a intra în celulele musculare sau adipoase. Odată cu trecerea timpului, acest lucru poate provoca boli cronice.


Ce trebuie să știi despre vitamina D

Ce trebuie să știi despre vitamina D

Pentru că suntem în sezonul rece și frigul ne ține în casă, am ales acest subiect pentru a fii mai bine informați despre vitamina D. Vitamina D3 este de cele mai multe ori considerată o vitamina a soarelui. Este creată în pielea noastră că răspuns la lumina directă a soarelui. Se recomandă expunerea brațelor și picioarelor la lumina directă a soarelui, zilnic, minim 15 minute.

Vitamina C și Diabetul

Vitamina C și Diabetul

Studiile experimentale sugerează că administrarea parenterala de doze mari de vitamina C are efecte vasculare benefice la pacienții suferinzi de diabet de tip 2.

Administrarea de vitamina C orala din suplimente are efectele hemodinamice la diabeticii de tip 2.

Un control strict al presiunii arteriale reduce riscul de boala cardiovasculara la diabetici si suplimentarea cu vitamina C (acidul ascorbic) ar putea fi benefica si ieftina ca si terapie aditionala la diabetici (adica pe langa tratamentul lor medical traditional).