blog

CuraLife — Retete

🥗🍚🥢SALATĂ THAILANDEZĂ cu conopidă.

🥗🍚🥢SALATĂ THAILANDEZĂ cu conopidă.

Iată o rețetă nouă, sățioasă cu un conținut scăzut de carbohidrați în care înlocuim orezul cu conopidă pentru ca care are același gust și textură ca orezul dar este mult mai săracă în carbohidrați și nu afectează nivelul glicemiei după masă.
🥗Salata thailandeza cu conopidă, morcov și sos cremă de avocado vă va uimi cu textura si gustul delicios, iar conceptul concept de „orez de conopidă, dar va deveni în curând o mâncare preferată!

🦐 REȚETĂ DE SEZON CU CREVETI

🦐 REȚETĂ DE SEZON CU CREVETI

Nu știm dacă ați aflat până acum însă  carnea de creveți are cel mai mic conținut de calorii. Pentru o portie de 100 grame de creveți fierți  valoarea nutritionala este de  86 kcal iar creveții prăjiți au un indicator de 240 kcal. Carnea lor este foarte  fragedă și gustoasă si prezinta o listă impresionantă de nutrienți.

 


Beneficiile tomatelor🍅🍅🍅🍅🍅

Beneficiile tomatelor🍅🍅🍅🍅🍅

🍅Rosia este o planta nativa in sudul Americii. 

Este o plantă perenă crescută adesea în climate temperate, ca o plantă anuală, atingând frecvent între 1 și 3 m înălțime, cu un trunchi mai mult ierbos, care crește de cele mai multe ori, ca orice altă plantă cataratoare, pe tulpinile altor plante, pe bețe sau garduri. 


Deserturi racoritoare, din fructe pentru diabetici

Deserturi racoritoare, din fructe pentru diabetici

Fructele conțin fibre, care sunt sănătoase pentru persoanele cu diabet, deoarece este nevoie de mai mult timp pentru a digera și este mai puțin probabil să declanșeze o creștere rapidă a zahărului din sânge. Cu toate acestea, atunci când mâncati fructe, este esențial să țineți evidența dimensiunilor porțiilor și a nivelului de glucoză.

Cozonac dietetic pentru Paste

Cozonac dietetic pentru Paste

De obicei cozonacul reprezinta un desert in sine si multa lume si-l doreste foarte dulce. Este o prajitura traditionala romaneasca servita in zilele de sarbatoare..

Avand in vedere ca urmeaza o perioada de sarbatoare si dorim sa gustam fara sa ridicam la cer nivelul glicemiei va prezentam o rețeta de cozonac cu îndulcitor din ștevie și crema de cacaoa tartinabila fără zahăr.