CuraLife — Lactoza

DIETA PALEO

DIETA PALEO

Dieta Paleo este definită de cercetătorul în sănătate Loren Cordain. El presupune că oamenii au fost proiectați genetic și evolutiv pentru a mânca alimente disponibile în timpul erei paleolitice. Cercetatorul afirmă că, dieta bazată pe agricultură, care s-a dezvoltat doar în ultimii 10.000 de ani și dieta cu alimente procesate și bazată pe substanțe chimice, ce mentin mancarea pe rafturile magazinelor mai mult timp, din ultimi zeci de ani, este daunatoare sanatatii și deci de evitat.
 

Pentru iubitorii de brânzeturi avem vești bune!

Pentru iubitorii de brânzeturi avem vești bune!

Brânzeturile, lactatele și alternativele lor ne oferă calciu, potasiu, vitamina D, proteine ​​și multe altele! Acesta este motivul pentru care oamenii încă consideră brânza și lactatele un element de bază într-o dietă sănătoasă echilibrată, în ciuda conținutului ridicat de calorii și grăsimi.

Laptele integral sau vegetal? Ce alegem?

Laptele integral sau vegetal? Ce alegem?

Este o provocare să știi care produse lactate sunt cele mai bune pentru tine, deoarece valorile nutriționale diferă de la produs la produs și de la companie la companie, chiar și pentru produse similare.

Acest articol va prezenta pe scurt diferite tipuri de produse lactate, cum afectează acestea corpul uman și care sunt cele mai bune variante pentru diabetici.