blog

CuraLife — Glicemie

5 Super alimente pentru mic dejun sănătos.

5 Super alimente pentru mic dejun sănătos.

Unele alimente pentru micul dejun recomandate diabeticilor fac ca glicemia să crească vertiginos! Acest lucru nu este bun și va duce la o agravare a bolii. Există multe opțiuni bune pt. micul dejun, însă ne vom rezuma la o lista scurta de 5 super alimente, totodată avem si 5 alimente pe care vă recomandam sa le evitați! 

Cafea sau espresso?

Cafea sau espresso?

Care este diferența dintre cele două și care varianta este mai buna pentru noi? 

Deseori ne punem această întrebare, haideți să vedem motivul pt. care espresso este considerat că face parte unui stil de viață echilibrat pt cei cu diabet tipul 2.


O sarcină sănătoasă pentru femeile cu Diabet de tip 2

O sarcină sănătoasă pentru femeile cu Diabet de tip 2

Cum să gestionezi sarcina daca ai diabet de tip 2?

Deoarece sarcina pune o presiune suplimentară asupra corpului tău, nu este surprinzător că rutina ta de gestionare a diabetului va trebui să se adapteze. Hormonii de sarcină vă afectează în mod direct corpul în același mod în care vă afectează insulina și zahărul...


Medicina Ayurvedică si Diabetul

Medicina Ayurvedică si Diabetul

În Ayurveda, diabetul este denumit Prameha. Este descris ca o afecțiune metabolică cauzată de incapacitatea organismului de a descompune glucoza. Deși o vindecare totală a diabetului este puțin probabilă, diabetul poate fi tratat cu succes cu ajutorul medicinei Ayurvedice prin menținerea nivelurilor optime de glucoză din sânge.

8 Trucuri Pentru A Mânca Bine Dacă Aveți Diabet

8 Trucuri Pentru A Mânca Bine Dacă Aveți Diabet

O dietă sănătoasă și echilibrată vă poate ajuta să vă echilibrați nivelul glicemiei. În acest fel aveți grijă de sănătatea dvs. și vă veți simți foarte bine. Mai mult decât atât, exercițiile fizice regulate și o dietă echilibrată pot contribui la inversarea diabetului. Dar cum respectați o dietă sigură pentru diabet în zilele foarte încărcate? Și în fața tentațiilor care par să apară la fiecare pas? Iată 8 sfaturi foarte utile:

Ce înseamnă o dietă bună pentru diabetici?

Un plan alimentar pentru diabet nu este un plan de pierdere în greutate. Este un plan alimentar sănătos conceput pentru...