blog

CuraLife — Dieta

5 Super alimente pentru mic dejun sănătos.

5 Super alimente pentru mic dejun sănătos.

Unele alimente pentru micul dejun recomandate diabeticilor fac ca glicemia să crească vertiginos! Acest lucru nu este bun și va duce la o agravare a bolii. Există multe opțiuni bune pt. micul dejun, însă ne vom rezuma la o lista scurta de 5 super alimente, totodată avem si 5 alimente pe care vă recomandam sa le evitați! 

Laptele integral sau vegetal? Ce alegem?

Laptele integral sau vegetal? Ce alegem?

Este o provocare să știi care produse lactate sunt cele mai bune pentru tine, deoarece valorile nutriționale diferă de la produs la produs și de la companie la companie, chiar și pentru produse similare.

Acest articol va prezenta pe scurt diferite tipuri de produse lactate, cum afectează acestea corpul uman și care sunt cele mai bune variante pentru diabetici.


Cafea sau espresso?

Cafea sau espresso?

Care este diferența dintre cele două și care varianta este mai buna pentru noi? 

Deseori ne punem această întrebare, haideți să vedem motivul pt. care espresso este considerat că face parte unui stil de viață echilibrat pt cei cu diabet tipul 2.


Salată de pui de inspirație asiatică

Când ne dorim sa facem alegeri alimentare mai sănătoase cel mai ușor este  sa integram cat mai multe salate in meniul nostru zilnic.
Nu fă o salată plictisitoare, fă-ți salate de colorate, atractive ochilor dar si gustoase! Aceasta Salată e pui de inspirație asiatică este alegerea perfecta.

O sarcină sănătoasă pentru femeile cu Diabet de tip 2

O sarcină sănătoasă pentru femeile cu Diabet de tip 2

Cum să gestionezi sarcina daca ai diabet de tip 2?

Deoarece sarcina pune o presiune suplimentară asupra corpului tău, nu este surprinzător că rutina ta de gestionare a diabetului va trebui să se adapteze. Hormonii de sarcină vă afectează în mod direct corpul în același mod în care vă afectează insulina și zahărul...