CuraLife — Dieta

⚡️📈NIVELURILE CRESCUTE ALE GLICEMIEI BLOCHEAZĂ PROCESUL DE SLĂBIRE❗️

⚡️📈NIVELURILE CRESCUTE ALE GLICEMIEI BLOCHEAZĂ PROCESUL DE SLĂBIRE❗️

Primele semne care indică un dezechilibru la nivelul celulelor sunt fluctuațiile glicemiei și apetitul crescut pentru dulciuri. Glicemia nu este o boală, ci un semnal de boală care indică nivelul glucozei în sânge, iar glucoza este responsabilă pentru energia organismului.

GRĂSIMILE- Ce sunt grăsimile? Beneficii și Riscuri

GRĂSIMILE-  Ce sunt grăsimile? Beneficii și Riscuri

Chiar dacă cuvântul grăsime a fost întotdeauna asociat cu termenul de îngrășare, grăsimile reprezintă macronutrienți necesari pentru ca organismul să funcționeze corespunzător, și trebuie să fie incluse în orice dietă echilibrată.
Sunt disponibile mai multe tipuri de grăsimi și trebuie alese cele mai bune și mai sănătoase pentru o functionare corecta a organismului și o dieta echilibrata!

🥗🍚🥢SALATĂ THAILANDEZĂ cu conopidă.

🥗🍚🥢SALATĂ THAILANDEZĂ cu conopidă.

Iată o rețetă nouă, sățioasă cu un conținut scăzut de carbohidrați în care înlocuim orezul cu conopidă pentru ca care are același gust și textură ca orezul dar este mult mai săracă în carbohidrați și nu afectează nivelul glicemiei după masă.
🥗Salata thailandeza cu conopidă, morcov și sos cremă de avocado vă va uimi cu textura si gustul delicios, iar conceptul concept de „orez de conopidă, dar va deveni în curând o mâncare preferată!

PREDIABETUL: cum il diagnosticam si cum il prevenim.

PREDIABETUL: cum il diagnosticam si cum il prevenim.

Prediabetul este o condiție metabolică premergătoare DIABETULUI dacă nu este diagnosticată și tratată la timp.

Prediabetul nu are simptome,  este descoperit la analizele uzuale de sange. 

Pacienții cu prediabet sunt mult mai predispuși la boli de inima si infarcte.

Potrivit statisticilor, 15% din persoanele cu varsta peste 40 de ani au prediabet, dintre care, pana la 50% dezvolta diabet in decurs de 5 ani.


Ierburi și condimente pentru alimentatia persoanelor cu DIABET

Ierburi și condimente pentru alimentatia persoanelor cu DIABET

Cercetătorii au analizat 24 de ierburi și mirodenii populare și au descoperit că multe dintre ele au niveluri semnificative de polifenoli, care sunt substanțe chimice antioxidante si antiinflamatorii.