blog

CuraLife — Desert

Beneficiile iaurtului tradițional și Înghețata de iaurt

Beneficiile iaurtului tradițional și Înghețata de iaurt

De ce iaurtul inghetat este un desert excelent si sanatos, recomandat in alimentatia diabeticilor de tip 2?
Care sunt beneficiile iaurtului TRADITIONAL DE CASA?
Iaurtul este un aliment foarte sănătos pentru intestin pentru ca este un produs lactat fermentat, care are culturi active de bacterii bune și este mult mai ușor de digerat decât laptele.
❗️Iaurtul tradițional continue: PROTEINE, CALCIU, PROBIOTICE, BACTERII SANATOASE...


Deserturi racoritoare, din fructe pentru diabetici

Deserturi racoritoare, din fructe pentru diabetici

Fructele conțin fibre, care sunt sănătoase pentru persoanele cu diabet, deoarece este nevoie de mai mult timp pentru a digera și este mai puțin probabil să declanșeze o creștere rapidă a zahărului din sânge. Cu toate acestea, atunci când mâncati fructe, este esențial să țineți evidența dimensiunilor porțiilor și a nivelului de glucoză.

DIETA -DIABET- DULCIURI.

DIETA -DIABET- DULCIURI.

Cum să-mi satisfac pofta de dulce ca diabetic?
Diabetul este o boală pe termen lung în care nivelul glicemiei unui pacient crește la niveluri periculos de ridicate. Pacienții cu diabet zaharat trebuie de obicei să urmărească cu atenție alimentația lor. Cu toate acestea, integrarea dulciurilor din când în când într-o dietă echilibrată ar putea fi ok în cazul în care urmați reguli simple. Este un mit comun că ar trebui să eviți complet dulciurile în schimb poți urma câțiva pași simpli și să te răsfeți din când în când vinovăția și fără riscuri.

Cozonac dietetic pentru Paste

Cozonac dietetic pentru Paste

De obicei cozonacul reprezinta un desert in sine si multa lume si-l doreste foarte dulce. Este o prajitura traditionala romaneasca servita in zilele de sarbatoare..

Avand in vedere ca urmeaza o perioada de sarbatoare si dorim sa gustam fara sa ridicam la cer nivelul glicemiei va prezentam o rețeta de cozonac cu îndulcitor din ștevie și crema de cacaoa tartinabila fără zahăr.


Desert KETO cu brânză dulce și fructe de pădure

Desert KETO cu brânză dulce și fructe de pădure

Atunci când căutăm ceva rapid și delicios de făcut, ca sa ne satisfacem pofta de dulce, apar 1000 de retete în sugestii și nu știm pe care sa o alegem. Iată o variantă sănătoasă: pachetele KETO cu brânză mozzarela și fructe de pădure, surprinzător de simplu de făcut și delicioasa!