CuraLife — CuraLife

ANTIOXIDANȚII ȘI PIELEA

ANTIOXIDANȚII ȘI PIELEA

Menținerea sub control a inflamației este esențială pentru sănătatea corpului și a pielii și se definește prin somn suficient, evitarea agresorilor mediului și consumul unei alimentații sănătoase și echilibrate.

DIABETUL SI RINICHII

DIABETUL SI RINICHII

Boala diabetică renală, sau nefropatia diabetică în termeni medicali, este cea mai severă complicaţie microvasculară a diabetului zaharat de tip 1 şi 2 şi se caracterizează prin prezenţa de proteine în urină şi prin scăderea progresivă a funcţiei renale.


ZINCUL

ZINCUL

Deoarece ajută la repararea și creșterea celulelor pielii la nivel structural, zincul s-a dovedit a fi destul de util pentru tratarea unei game de afecțiuni ale pielii.

Beneficiile scăderii în greutate

Beneficiile scăderii în greutate

 

Majoritatea ne stabilim drept obiectiv principal slăbirea pentru a arata mai bine. Ce-ar fi să săpam  un pic mai departe si să descoperim si alte surse de motivație pentru a scăpa de excesul ponderal?

Slăbitul este rețeta minune în lupta cu multe probleme de sănătate. Multi medici recomanda slăbirea pentru a ameliora diverse simptome. 

Pierderea câtorva kilograme, pe lângă ușurarea misiunii de a găsi haine la modă care să vi se potrivească are mult mai multe motive importante pentru sănătate.

Pierderea în greutate chiar și a câtorva kilograme poate duce la:
- scaderea glicemiei;


Sportul - Diabetul - Disconfortul articular

Sportul - Diabetul - Disconfortul articular

Este un fapt îmbucurător și aceste cifre ne arată ca interesul seniorilor fata de un stil de viata sanatos este in creștere. Potrivit unui studiu realizat de Institutul Național de Statistică, in anul 2018, aproximativ 28% dintre persoanele cu vârsta de peste 65 de ani din România au practicat sportul cel puțin o dată pe săptămână. Acest procent a crescut cu aproximativ 5% fata de anul 2017.