blog

CuraLife — CuraLife

HIPOGLICEMIA

HIPOGLICEMIA

Un nivel foarte scăzut al zahărului din sânge favorizează hipoglicemia care poate pune in pericol viața. Aceasta stare de slabiciune a corpului reprezinta o scadere concentratiei de glucoza din sânge care este principala sursa de energie a organismului și singura pentru creier.
Poate fii o situație de urgență!

Mămăliga în varianta sănătoasă pentru diabetici.

Mămăliga în varianta sănătoasă pentru diabetici.

Mămăliga este mâncarea românului constantă în alimentația multora dintre noi. Însă puțini sunt cei care știu că mămăliga nu mai este demult un aliment hrănitor, ba mai mult, are încărcătura glicemică destul de ridicată, ceea ce o face să fie contraindicată suferinzilor de diabet sau obezitate.

🍉PEPENELE ROȘU ȘI DIABETUL:

🍉PEPENELE ROȘU ȘI DIABETUL:

Pepenele joacă un rol important şi în tratamentul diferitor infecţii ale organismului, între care se numără şi inflamaţiile articulaţiilor. Conţinutul crescut de potasiu din pepene este esențial în prevenirea formării pietrelor la rinichi…


🍓🍉🧀 Salată de vară răcoritoare cu căpșune, feta si pepene roșu

🍓🍉🧀 Salată de vară răcoritoare cu căpșune, feta si pepene roșu

Această salată în culori de vară va fi îndrăgită de oricine dorește o gustare rapidă si răcoroasă.

Aveți nevoie doar de câteva ingrediente pentru a face această salată. Pentru cele mai bune rezultate, asigurați-vă că utilizați cel mai bun pepene rosu, căpșuni proaspete și castraveți cât mai proaspeti


🍉🥑🧀Pepene roșu+ Feta +Guacamole

🍉🥑🧀Pepene roșu+ Feta +Guacamole

Această rețetă de guacamole răcoritoare și aromată este perfectă pentru vară!

​​Întotdeauna trebuie să găsim retete creative pentru a ne satisface poftele într-un mod sănătos. 

Anticipăm câteva rețete pentru perioada pepenelui roșu. Vă garantăm ca o sa fiti plăcut impresionați de acest  mix de arome.