CuraLife — cura tips

ANTIOXIDANȚII ȘI PIELEA

ANTIOXIDANȚII ȘI PIELEA

Menținerea sub control a inflamației este esențială pentru sănătatea corpului și a pielii și se definește prin somn suficient, evitarea agresorilor mediului și consumul unei alimentații sănătoase și echilibrate.

DIABETUL SI RINICHII

DIABETUL SI RINICHII

Boala diabetică renală, sau nefropatia diabetică în termeni medicali, este cea mai severă complicaţie microvasculară a diabetului zaharat de tip 1 şi 2 şi se caracterizează prin prezenţa de proteine în urină şi prin scăderea progresivă a funcţiei renale.


ZINCUL

ZINCUL

Deoarece ajută la repararea și creșterea celulelor pielii la nivel structural, zincul s-a dovedit a fi destul de util pentru tratarea unei game de afecțiuni ale pielii.

Beneficiile scăderii în greutate

Beneficiile scăderii în greutate

 

Majoritatea ne stabilim drept obiectiv principal slăbirea pentru a arata mai bine. Ce-ar fi să săpam  un pic mai departe si să descoperim si alte surse de motivație pentru a scăpa de excesul ponderal?

Slăbitul este rețeta minune în lupta cu multe probleme de sănătate. Multi medici recomanda slăbirea pentru a ameliora diverse simptome. 

Pierderea câtorva kilograme, pe lângă ușurarea misiunii de a găsi haine la modă care să vi se potrivească are mult mai multe motive importante pentru sănătate.

Pierderea în greutate chiar și a câtorva kilograme poate duce la:
- scaderea glicemiei;


🎃🍮CREME BRULLE KETO

🎃🍮CREME BRULLE KETO

🎃Dupa cum am mai afirmat, dovleacul este un aliment extraordinar de nutritiv si ar trebui sa profitam de el. 

DA! DOVLEACUL este recomandat și diabeticilor, pentru ca este sarac in calorii deși are o valoare nutritiva bogata, beneficiile consumului de dovleac sale sunt multiple: