CuraLife — Carbohidrati

🥗Știați că octombrie este luna internațională a vegetarienilor?🥦🥒🥬

🥗Știați că octombrie este luna internațională a vegetarienilor?🥦🥒🥬

Ce înseamnă să fii vegetarian?🥗
O dietă vegetariană inseamna excluderea cărnii din meniul nostru zilnic. Dietele vegetariene vin sub o varietate de forme. O dietă lacto-ovo-vegetariană include cereale, legume, fructe, leguminoase (fasole), semințe, nuci și produse lactate diverse și ouă. O dietă vegană exclude orice aliment de origine animală, chiar si mierea, laptele și ouăle.

DIETA -DIABET- DULCIURI.

DIETA -DIABET- DULCIURI.

Cum să-mi satisfac pofta de dulce ca diabetic?
Diabetul este o boală pe termen lung în care nivelul glicemiei unui pacient crește la niveluri periculos de ridicate. Pacienții cu diabet zaharat trebuie de obicei să urmărească cu atenție alimentația lor. Cu toate acestea, integrarea dulciurilor din când în când într-o dietă echilibrată ar putea fi ok în cazul în care urmați reguli simple. Este un mit comun că ar trebui să eviți complet dulciurile în schimb poți urma câțiva pași simpli și să te răsfeți din când în când vinovăția și fără riscuri.

Dieta vegană- îi ajută pe diabetici să țină boala sub control?

Dieta vegană- îi ajută pe diabetici să țină boala sub control?

Un regim alimentar bazat pe alimente vegetale, pe alimente integrale include în general leguminoase, cereale integrale, fructe, legume și nuci, iar toate acestea sunt bogate în fibre. Sunt cercetari stiintifice care au demonstrat că toate aceste alimente sănătoase protejează organismul împotriva diabetului.
Cerealele integrale, inclusiv pâinea din grâu integral, cerealele pentru micul dejun, care sunt obținute din boabe întregi, nedecorticate și orezul brun au fost asociate cu un risc redus de a dezvolta Diabet. 🍏🥦🫐🍅🌽🍊🥬🫑🥒🥕

Briose cu dovleac si zmeura

Briose cu dovleac si zmeura

Brioșele sunt o modalitate excelentă de a-ți satisface poftele fără a exagera cantitativ fiind deja porționate. Sunt potrivite ca gustare sau desert si usor de pus in pachetul de pranz pentru munca.

Mierea de albine si DIABETUL DE TIP 2

Mierea de albine si DIABETUL DE TIP 2

Mierea este un aliment cu gust dulce și parfumat, cu aspect semifluid, vâscos sau cristalizat și culoare specifică, având un conținut mare de zaharuri și substanțe minerale, vitamine, enzime, acizi organici.
Mierea este un aliment ușor de asimilat și digerabil.
Mierea poate fi sau nu o alegere inteligentă pentru DIABETICI, deși în urma studiilor, mierea are calități antiinflamatorii și antioxidante...