CuraLife — Broccoli

ANTIOXIDANȚII ȘI PIELEA

ANTIOXIDANȚII ȘI PIELEA

Menținerea sub control a inflamației este esențială pentru sănătatea corpului și a pielii și se definește prin somn suficient, evitarea agresorilor mediului și consumul unei alimentații sănătoase și echilibrate.

🥦Broccoli, un medicament natural in combaterea DIABETULUI DE TIP 2

🥦Broccoli, un medicament natural in combaterea DIABETULUI DE TIP 2

Broccoli este o leguma excelentă în reglarea DIABETULUI DE TIP 2, oferind rezultate comparabile cu cele ale unor tratamente cu medicamente. Broccoli contine un compus valoros  Glucorafarina este cea care se transformă în sulforafan și încetinește dezvoltarea tumorilor și are beneficii inegalabile pentru cei care suferă de Diabet de tip 2. Glucorafarina  se găsește, în general, în legume crucifere (varză,conopidă, gulia, ridichia, napul, hreanul etc.) grupă din care face parte și broccoli.

ALIMENTELE BOGATE IN FIBRE și DIABETUL DE TIP 2

ALIMENTELE BOGATE IN FIBRE și DIABETUL DE TIP 2

Dieta este un factor esențial în cadrul tratamentului DIABETULUI DE TIP 2, de aceea medicii oferă indicații specifice despre ceea ce ar trebui să consume în fiecare zi diabeticii. In linii mari, diabeticii ar trebui să respecte un regim alimentar sărac în grăsimi, sare și zahăr, dar bogat în fibre provenite în mare parte din legume și fructe.


Broccoli Cu Pui La Cuptor

Ai nevoie de o cină caldă de primavara? Atunci acest fel de mâncare este chiar pe gustul tau! Nu numai că este sănătos, are un gust incredibil, iar întreaga familie se va bucura de acest fel de mâncare! Ca să nu mai zic … toata casa va mirosi uimitor!

 

Porții: 4
ingrediente:

 

2 lingurițe ulei de măsline
3 bucati piept de pui cu os, piele și grăsime îndepărtate
½ cană ceai preparat
1 frunză de dafin
2 fasii de coajă de lămâie, tăiate cu o curățătoare de legume
¾ ceașcă de iaurt...