• Telefon 0758460860
  • Email office@curalife.ro
  • Program Luni - Vineri 09:00-17:00

intrebari frecvente

Fiecare flacon de CuraLin conține 180 de capsule, un necesar de 1-2 luni.
Cea mai populară comandă pentru clienții noi este CuraLin 1-Pack necesar pentru 30-60 de zile.
Mulți utilizatori declara: - O reducere cu până la 30% a nivelului de glucoză în prima lună de utilizare. - O îmbunătățire a simptomelor stilului de viață, cum ar fi: oboseală, gură uscată, urinare frecventă, vedere încețoșată, pe parcursul unei perioade de 3 luni.
Recomandarea generală este să luați 1-2 capsule după fiecare masă, mic dejun, prânz și cină (înainte de a merge la somn). 1 capsulă după fiecare masă este recomandată persoanelor cu un nivel mediu zilnic de zahăr sub 8,0 mmol / L (144 mg / dl) și 2 capsule după fiecare masă pentru persoanele cu un nivel mediu zilnic de zahăr peste 8,0 mmol / L (144+ mg / dl). Vă recomandăm să vă monitorizați zilnic nivelul glicemiei atunci când utilizați CuraLin, astfel încât să puteți urmări progresul dvs.
Certificatele GMP și ISO 9001 ale CuraLife asigură produse premium, sigure și de înaltă calitate. CuraLife este, de asemenea, înregistrat și conform FDA. Curalin este avizat si notificat de catre Institutul de Bioresurse Alimentare. CuraLin este un produs 100% natural din plante, fără efect secundar. Desigur, ca în cazul oricărui supliment, trebuie să vă consultați cu medicul dumneavoastră înainte de utilizare.