Odată Cu Introducerea Noii Taxe Pe Zahăr La Băuturile Răcoritoare Pe Întreg Cuprinsul Europei, Zahărul Și Îndulcitorii Au Devenit Una Dintre Problemele De Prim-Plan În Eforturile De Îmbunătățire A Sănătății Și Bunăstării În Întreaga Țară.

Cu toate sugestiile mass-media în jurul acestui subiect, este firesc să vă întrebați adesea cum vă puteți controla mai bine diabetul. De asemenea, cum vă puteți bucura în continuare de ceașcă de cafea de dimineață sau ceaiul de seară fără a afecta nivelul zahărului din sânge?

Citiți etichetele
Într-un efort de a face alimente mai dulci, mai gustoase și mai atrăgătoare, zahărul și îndulcitorii se adaugă în aproape toate alimentele de pe rafturi. De aceea este important să știți întotdeauna ce primiți în ceea ce mâncați. Verificați și comparați întotdeauna etichetele pentru a vă asigura că ați făcut cea mai bună alegere în ceea ce privește alimentele. Pentru gustări sau mese evitați să alegeți alimente care au un conținut ridicat de zaharuri, siropuri și îndulcitori artificiali. Înlocuiți alimentele cu prea mulți aditivi cu zahăr, cu unele mai naturale, cum ar fi fructele sau alternativele mai puțin procesate.

Totul cu moderație
Cu toții am auzit acest lucru ca un sfat despre cum să trăim o viață echilibrată, deci de ce ar fi diferit în cazul îndulcitorilor din alimentele? Este important să vă asigurați că vă gestionați diabetul prin consumul unei diete echilibrate și variate, astfel încât să puteți avea energia de care corpul dumneavoastră are nevoie! Preluați controlul asupra dietei prin planificarea și pregătirea meselor în prealabil. Planificând în avans, vă puteți asigura că dețineți controlul asupra cantității de zaharuri și îndulcitori din alimentele pe care le consumați. De asemenea, acest lucru vă va împiedica să dați o fugă la restaurantul local de fast-food și să minimalizați impactul acestor zaharuri asupra diabetului dumneavoastră.

Limitați zahărul adăugat
Nimic nu vă asigură acea "stimulare" de care aveți nevoie mai bine ca o ceașcă de cafea dimineața sau de ceai în timpul serviciului, dar aceste lucruri esențiale de zi cu zi, aparent inofensive pot conține o cantitate periculoasă de zahăr. În conformitate cu recomandările standard, o dietă tipică nu trebuie să conțină mai mult de aproximativ 37,5-50 grame de zahăr pe zi. Numai un pliculeț individual de zahăr conține 10 grame de zahăr. Aceasta înseamnă că cele două pliculețe de zahăr din ceașcă de cafea de dimineață ar putea să conțină mai mult de 50% din doza zilnică de zahăr, fără a menționa impactul pe care aceste zaharuri le pot avea asupra nivelurilor de zahăr din sânge! Fiți atenți și acordați o atenție deosebită cantității de zaharuri pe care le consumați zilnic, astfel încât să vă puteți bucura de rutina zilnică cu un nivel echilibrat de glucoză.

Asigurați-vă că acordați o atenție deosebită nivelului de zahăr din sânge, urmând acești pași și fiind proactiv pentru a vă asigura că organismul primește ceea ce are nevoie atunci când are nevoie. Cu toate acestea, doar pentru că trebuie să vă urmăriți nivelul de zahăr nu înseamnă că trebuie să încetați să vă bucurați de lucrurile simple din viață! Bucurați-vă de ceașcă de cafea sau ceai zilnică, știind că CuraLin se află în spatele dvs. și poate acționa pentru a vă menține sănătoși și echilibrați toată ziua!

Distribuie această postare