Dacă Sunteți Diabetic, Probabil Că Sunteți De Părere Că Monitorizarea Consumului Dvs. De Carbohidrați Și Zahăr Este Destul De Simplă, Nu?

Mai mult decât atât, pentru cei care suferă deja de diabet, un aport mai mare de proteine poate fi adesea asociat cu alte ingrediente nedorite, cum ar fi cantități mari de grăsimi saturate, colesterol și sodiu. Planificați-vă dieta cu aceste considerente simple în minte pentru a vă asigura că prea multă proteină nu vă distruge diabetul!

Limitați proteinele
Corpul dvs. are nevoie de proteine ​​pentru a funcționa corect si pentru a efectua rutina zilnică. Cu toate acestea, prea multe proteine pot afecta corpul dvs. deoarece substanțele nutritive nedorite cum ar fi colesterolul excesiv și fibrele animale pe bază de proteine ​​pot afecta persoanele care încearcă să își gestioneze diabetul zaharat, deci urmăriți ceea ce mâncați zilnic! Medicii recomandă limitarea consumului de proteine ​​prin consumul de porții normale de carne roșie de cel mult două ori pe săptămână, porții normale de carene păsăre sau de pește de trei până la patru ori pe săptămână, și minimizarea consumului de brânză și de aperitive reci cât mai mult posibil.

Fructele și legumele vă oferă un avantaj
Cine spune că produsele lactate și carnea sunt singurele modalități de a introduce proteine ​​în dieta dvs.? Căutați alternative, mai sănătoase, în fructele și legumele la fel de nutritive. Fructele și legumele sunt surse renumite de proteine ​​naturale care sunt substituenți siguri, benefici și ieftini pentru cei care suferă de diabet. Înlocuirea cărnii din alimentația dvs. cu aceste alternative poate de asemenea să funcționeze pentru a susține scăderea în greutate și, chiar, pentru a scădea nivelul HBA1C. Deși întotdeauna recomandăm consultarea unui medic în prealabil, luați în considerare aceste noi alternative.

Luați în considerare aceste noi informații despre cum să vă îmbunătățiți dieta, dar nu uitați că doar pentru că încercați să vă administrați nivelul de glucoză, nu înseamnă că trebuie să eliminați complet carnea și produsele lactate din dieta dumneavoastră. CuraLin utilizat conform recomandărilor va anima producția de insulină a organismului și va acționa pentru a vă controla nivelul de zahăr din sânge! Permițându-vă să vă bucurați în continuare de o friptură ocazională și în același timp să vă gestionați diabetul!

Distribuie această postare